Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

syska

ahoj ja tiez neznasam ked som sama momentalne som sa vratila z dovolenky po 2 dnoch lebo som sa tam necitila dobre ale teraz niesom na tom o nic lepsie lebo som sama a manzel ostal tam.o homeopatikach neviem ja uzivam seroxat pomaha mi nieco zvladnut ale nie vsetko myslim si ze lieky to len utlmuju a neliecia co ty na to?

lencok1

a kde si bol doteraz? na SR?....
ako ja? no ja ti ani neviem, mam trable s infekciou na tej brade, uz mi urcili 5 diagnoz, tak si vyber...dokonca ze tam mam jazvicky po laseri, nech idu do kelu vsetci doktori kazdy hovori nico ine a drzia ta v niestote, no commnet...
inak je to celkom fajn, akurat sa ucim na skusku, ktoru mam 15. januara...moc sa mi to nechce:(, ale musim, tak asi tak zijem...ani zle, ale ani extra dobre
ahoj syska vitam ta, ty mas odkedy taketo problemy?

lencok1

lenca, jana 123 je clovek sa s tym musi jedine zmierit a aj z toho negativneho vytazit to pozitivne, vzdy sa nieco najde...budme radi ze existuju ad, keby to bolo pred 10,20 rokmi tak neveim ako by sme dopadli...takto mame aspon moznost liecit sa a viest plnohodnotny zivot aj ked niekedy je to naozaj velmi tazke, ale stoji to urcite za tie dni ktore su pekne:)...
a tebe sa milosko ako dari?

jana123

Lenčok, take akutne - prvy atak som mala 1. 9. 2007. A odvtedy ma to uz nepustilo. 3 mesiace som trpela, bala sa ze zomriem,bolo mi na nevydrzanie,az som skoncila na PN a lekarka ma poslala k psychiatricke. Teraz 2hy mesiac beriem AD.
Baby, asi to nebude nikdy 100%ne,ze? Tak ako pise Milosko..Musime sa naucit s tym zit a prekonavat tie tazke chvile. Ja som mala blby vikend,zase ako keby sa mi to vracalo, ale uz mi je pomaly lepsie..
Celkovo ale musim uznat ze mi AD dost pomohli. Ja som mala panicku uzkost aj predtym zrejme,len som o tom nevedela,ze sa to musi liecit. V kuse som sa niecoho bala, o seba, o rodicov, frajera, bala som sa cestovat autom, lietadlom..chytala ma panika. Az teraz som pochopila, ze to je normalne porucha a treba to liecit. Dovtedy som sa strasne trapila.

lenca

Lencok,6 rokov..je to tažké..Ja sa bojím už pomaly všetkého..
Su dni,ked mi je fajn a naopak dni,ked ma položí každá maličkost.a to ma štve

lencok1

jana123 a tvoje problemy sakedy zacali? inak sa sa to zvladnut, ale vzdy ked som sa snazila vysadit ad sa to vratilo:(