Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tishi:)))))))))))))))))))))))))))))
to je uplne bezvadneeeeeeee, len skoda ze t tak dlho trvalo, ale hlavne ze....je to tuuuuuu!
leni, mne konecne zacinaju zaberat lieky, takze u mna bola potrebna vyssia davka :)
a z coho prameni tvoj smutok? skus na to prist, mozno sa ti ulavi, alebo je ti moc zle vyhladaj psychologa, hlavne sa neumaraj sama v sebe, tym este nikto nic nevyriesil, a my tu vieme o com hovorime...posielam objatie aby Ti bolo aspon trosku lepsie a jedne usmev k tomu:)
A Milosko aj my Ta mame rady, a pekny link si dal
Je mi strasne smutno, neviem uz co mam robit, cele dni sa mi neda nic robit, uz tak dlho som nic neurobila, neviem si predstavit ako sa toto vsetko skonci. je mi hrozne, uz nic nerobim len pozeram a pozeram a nic sa nedeje, ani sa nema ako diat a je mi z toho velmi smutno.
mala som dobru psychologicku, ale ta isla na nejaku operaciu, tak potom neordinovala:(...musim sa jej znova ozvat...
tie lieky si predsa len sama znizit nejdem, aj tishi mi napisala ze radsej nie, predsa len je to risk...
dufam ze tento mesiac sa mi vyriesi vela veci a ja budem opat happy
no moja psychiatricka je zrejme trosku nechapava...ja mam problemy s tou infekciou a mam z toho depky a zato ze jej to vzdy poviem mi zvysila zoloft na 100 mg a tvrdi ze to neni normalne ze jej o tom stale hovorim, pricom ja len chcem aby vedela pochopit co ma trapi...len ma napchava liekmi a vobec nepocuva to co za tym vsetkym naozaj je, ano uzkost mavam, ale este + depky z inych veci a zato mi musi ako zvysovat ad?
myslisze si to mam samovolne znizit na tych 50 mg?
ok tak si trdielko,ked nie trdlo...
no ja dnes znizujem 100 mg na 50 mg tak uvidime co to urobi...a ozaj ten alkohol je zradny...vzdy ked si nieco vypijem a je toho viacej, zacne ist na mna taka uzkost, zacne sa potit, je mi zle, srdce mi ide vyskocit...takze alkohol, ad a uzkost kamarati urcite nie su
ty trdlo:) ta tvoja poznamka na zaver bola fakt trefna...
hej som chodim ako idiot to by si musel vidiet:), cela tvar ok a brada cervena, zapalena a neveim co vsetko a v noci ma svrbi...rok je uz privela...no vazne sa snazim co najviac na to nemysliet!!!
takze si bol na SR:), tak to Ti verim ze Ti je teraz smutnucko, inak ty si teraz na tom ako s ad, myslim kolko uzivas, celu, polku alebo....?
sorry za chyby, rychlo pisem
inak dnes som sa rozhodla ze si idem znizit davku ad, zo 100 mg na 50 mg a sama, pretoze dr ma len cpe lieky a vobec nepocuva v com spocivaju moje problemy v sucastnocti...co vy nato? asi mi to neodobrite, ale 100 mg sa mi zda na moju vahu vela