Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
preco su niektori ludia odkazani na to, aby tento zivot prezili sami bez vsetkeho, bez radosti sami v smutku a kazdodennom trapeni sa, nechcem byt tak sama, ale ked osm ina ako ostatni, nedokazu ma pochopit....tak musi byt sama
viem ze toto je tema o inom, ale ak mate krce, tak si dajte magnezium, alebo aj kraslik, dostanete v lekarni
ružička, momentalne alventa a seroquel
tish, aké lieky berieš?
no "sranda"...inak mne sa parkrat stalo, ze som lezela a zrazu sa mi nejako divne pretocila noha,to bola taka hrozna bolest, ze som videla vsekych svatych a neslo to spat...potom sa mi to nejako vratilo do povodneho stavu...dufam ze sa to uz nebude opakovat, bleee
tak ty si tu nozku pekne nechaj vylozenu na stoliku a odpocivaj
az teraz viem ze som to pokaslala, urcite mi budete pisat ze ci mi vazne preskocilo...vtedy asi ano, bolo to chvilkove zlyhanie, ani som vam to sem nechcela napisat, ale...musela som, vsak komu inemu
inak nieco vam sem napisem, pred mesiacom ked som bola uplne na dne, som sa porezala na ruke, asi 5 reznych ran, presiel mesiac, teraz som uz ok, ale tie jazvy su cervene a neveim ako sa ich zbavit, uz idem naspat do skoly a nechcem aby si to niekdo vsimol
dakujem :)
he no na to, ze viac ako rok som bola na tzv. udrziavacej davke....je to rapidna zmena k lepsiemu :)
KONECNE :)