Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja mam velky problem.uz 3 roky som v anglicku.vyrastala som s mamkou a babkou.ona dostala mozgovu prihodu a umrela.odvtedy mi stale nieco je.ak ma zaboli ruka bojim sa ze je to infarkt,ak hlava,ze porazka.kazdy den nieco ine.uz nemam sil.mam hrozny strach zo smrti,z toho ze sa mi nieco stane a umriem.uz to trva dlho co mam robit?chcem byt vesela bez tychto depresii
no to ano raz by mohlo byt...:)
vidis aka ja som, robim same kraviny, vies co tym myslim, teraz si pripadam vazne ako sisnuta, co som to urobila...
no clovek stvara blbosti, a ja patrim medzi tych ktori ich stvaraju akosi casto...
a zachvavty nechavaj za dverami ok? inak ja som ta prava co to hovori:), ja som mala vcera taky vacsi...ale spanok pomohol
inak to je fajn ze sa mas fajn:)...
aj mne je dnes lepsie, posledne dva dni som skoro cele prespala, hlavne vcerajsi...dnes som sa uz aj ucila, takze aj ja sa mam ako tak fajn...ale stale cakam aj na to kedy bude uplne super:)
no neviem ci ma aj na toto nieco...
no asi by to bolo dobre riesenie, dnes uz je vsetko fajn mimochodom, povedali sme si ako sa lubime a ze si nebudeme robit zbytocne stresy...dnes som sa uz konecne aj nieco naucila a milosko ty sa ako mas?
nevie mi tu niekto poradit co na cervene ranky od noza, uz sme rozoberali z coho to mam, tak sa uz ani nepytajte, taku volovinu uz neurobim
nezvladam to doma, stale sa hadam s nasimi a vsetko im vycitam, je mi ich luto, ale neveim prestat....boli ma ked vidim ako sa trapia, asi odidem z domu, nastal ten cas...aj ked to bude boliet...uz bolo vsetkeho akurat dost a mat ich na svedomi nechcem, len im nicim zdravie
aliane tu ta pochopime, aj mam z casti ocd...
juj to teda som :) dakujem :)
ahoj milosko, v stredu som po viac ako mesiaci a bola svalovica :) ale uz konecne som schopna si aspon nieco pamatat :D vo stvrtok som v pohode oducila svoj kurz, takze je to fajn :)
som taka smutna, ani si nepamatam, kedy som bola naozaj stastna, aj ked sa smejem, tak je mi smutno a nesmejem sa zase tak casto.hm...:(asi mam aj tu obsedantnu poruchu, take divne veci ma napadaju o neparnom pocte veci a take podobne, tak neviem.... no co uz robit