Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mila nikabb moze sa jednat o isty druh socialnej fobie, byt tebou urcite vyhladam odbornika, psychologa alebo psychiatria, nie je dobre ked sa tieto veci nechaju len tak a stupnuju sa, takze navstiv ich co najksor...vsak sa najksor len porozpravate a oni posudia ake je to vazne...hlavne sa netrap, so strachom a uzkostou sa nezije dobre...papa:)
Dobry den, chcela by som poradiť, v poslednom case som velmi vypata, nervozna, neviem sa uvolnit a mam problemy so spankom, ale najviac ma trapi to, ze zacinam mat takyto nepokoj a strach aj ked idem do spolocnosti ludi, ktorych nepoznam, celkovo ked mam niekam ist. Zazili ste niekto nieco podobne? Ako sa s tym vysporiadat? Mam vyhladat odbornu pomoc? Trva to priblizne dva mes. a mam pocit, ze sa to stupnuje. Dakujem
ahojte..no po zlej skusenosti so serliftom mam na tieto veci uz iny nazor..zistila som ze uzkostou netrpim..pretoze lieky co mi dala psychiatricka mi uzkost vyvolavali..bolo mi hrozne..myselal som ze sa z nich zblaznim...zevraj su slabe ale podla mna ziadne lieky na psychiku nemozu byt slabe...zistila som ze som zdrava,pekna baba..mam skvelu rodinu,skveleho frajera..takze nemam preco mat taketo stavy..a stres ma v dnesnej dobe kazdy..dolezite je sa odreagovat...no ked nemate na vyber a nic vam nepomaha tak skuste antidepresiva..tiez som skusila ale nepotrebujem ich...drzim vam palce..uzkost je hrozna svina..ale ak budete bojovat zo vsetkych sil tak vyhrate..mne skor pomaha psychologicka...lieky su len chemia..a budete koli nim nieco co nie ste...drzim palce..uzkost je svina.papi
ja to tu musim napisat lebo sa velmi tesim, nasej veve sa vecra narodilo zdrave dievcatko veronika:)...je to kraaaaaaaaasne
VEVE ESTE RAZ BLAHOZELAM, zvladla si to!!!
No milosko vela mi k tmu nechybalo, to uz nikdy nechcem zazit, co sa so mnou dialo...som rada ze som a ze je potom
a ty mas co nove?
takze v irsku? tak drzim palceky, celkovo:)...
a nezabudaj na to cim si presiel, dufam ze to z teba urobilo lespieho cloveka!!!DRZ SA
no caves mijko ujde to a ty ako? sice predvcerom som skoro skolabovala ale zijem...mala som tep 146 asi 3 hodiny a z coho radsej ani pisat nejdem...
a ostatni ako?
ahojte..dnes nad ranom som sa zobudila a kratko na to sa mi z nicoho nic rozbusilo srdce..bolo mi divne..tlak v hlave ako keby mi horel chrbat....dala som si spitomin a ten mi zabral..inac beriem serlift..nie je navykoy a zevraj nie je silny...len neviem ako pojdem do skoly ked mi byva tak zle...hm..odkedy beriem serlift mi je horsie ale verim ze to prejde..nevzdavam sa...minuly rok som bez liekov prekonala agorafobiu..zvladla som to aj ked tazko..lutujem ze uz vtedy som nenavstivila psychiatricku..dost som sa natrapila...teraz psychicky som na to dobre ale to busenie a tie stavy..to je hrozne ved musim chodit do ksoly musim fungovat...hmmm...drzim vam palce..som rada ze nie som sama..a ti co sa trapia nech nezabudnu poziadat o pomoc psychiatra..nie je dovod sa trapit..papi