Úzkosť

via

mirzaten je tiez antidepresivum,dobre sa po nom zaspava a preto mi ho lekarka zkombinovala s citalecom,mala som totiz aj velke problemy so zaspavanim,a lieky na spanie su neni dobre ked sa uzivaju dlhodobo.ale dnes rano som si zajednala termin u mojej lekarky na zajtra tak uvidime..

lencok1

mila via, ja som so zoloftom spokojna, drzi ma uz 6 rokov s prestavkami nad vopdou, na zaciatku samozrejme boli vedlajsie ucinky ako bolest hlavy, vela som sa potila atd...ale to casom preslo...
inak 7 kg to mas este dobre, niektori do roka pribrali aj 20 kg...ale chapem ze ta to trapi, skus to zhodnotit spolu so svojim psych. a mozno ti navrhne inu liecbu a tieto vedlajsie ucinky nebudes mat, a ten mirzaten je co...

via

lencok asi 7 kil,4 z toho do brucha-tipujem,je uplne jedno ci sa hybem alebo nie,ked sa viac hybem zastavi sa priberanie ale schudnut neschudnem,a to podotkynam ze skoro hladujem.ked sa trochu najem som ako balon.je to strasne.osobne si myslim ze priberam z toho mirzatenu,i ked ten citalec ma v tom mozno tiez prsty.ako si ty spokojna s tym zoloftom?mam trochu strach ze ked zmenim lieky,vratia sa mi symptomy..nerada by som to znovu zazila.

lencok1

ahoj via, kolko je to strasne som pribrala? myslim kolko kil? mam kamosky co brali ad a tiez pribrali, jedna aj priamo tvoj citalec...napr. ja beriem uz sest rokov s prestavkami zoloft a moja vaha sa pohybuje od 47 do 51 kg, cize ja urcite z ad nepriberam...asi to bude druhom antidepresiv, samozrejme ze treba pohyb, ked sa uz tie kilecka nabalia, je tazke sa ich zbavovat, asi by si mala skusit vymenit AD a spytat sa aj priamo svojej psych. ci to moze byt z toho, a pravda je aj to ze je to individualne, napr. niekto nemusi ani z citalecu pribrat

via

ahojte,davno som tu nebola,neviem ci si ma z vas niekto pamäta,uz viac ako rok beriem citalec a mirzaten-na PP a depresiu.co sa tyka mojho stavu citim sa velmi dobre,sem tam nejaky vykyv ale to je myslim normalne.moj problem sa tyka toho ze som strasne pribrala a nedari sa mi vobec schudnut,myslim ze kvoli tymto liekom.ak mam byt uprimna,vsetko sa mi uklada v bruchu,na prvy pohlad by si niekto mohol mysliet ze som tehotna,co samozrejme nie som.moje okolie a aj ja sama som zhrozena co mi na psychike neprida,mesiac som skoro hladovala a neschudla ani kilo.mam si dat zmenit lieky?som z toho zufala,ak ste mali niekto alebo mate podobny problem,napiste..diky

lencok1

ahoj milosko, zacina sa to zlepsovat a ja sa zacinam citit ako kedysi, teraz sa naplno vraciam do skoly, kaslem na vsetky problemy, o ktorych som pisala, lebo lepsie je to nechat tak, same sa vyriesia, uz sa nechcem nejako zatazovat...
jednoducho uz ma prestalo bavit s v tom vrtat, chcem zit...a vazne sa tesim ze opat budem medzi spoluziakmi, aj ked "novymi":)...
a tebe sa ako dari?
inak ak mozem napisem za veroniku, ma dievcatko vola sa veronika:), meria 46 cm a vazi 2630g. Nasa Veve je este v nemocnici, dufam ze ju nechyti poporodna depresia, ale keby ano, my ju z toho vytiahneme, lebo som s nou volala a bola trosku rozhadzana, ale myslim ze to nadherne stvorenie jej nedovoli mat ani uzkost ani depku:)...mame Ta radi Veve

anonyyyyyyyym

ja sice neviem presne co to je uzkost, ale berem to skor ako nejaku zlu nervozitu.. mno ja som posledny rok stravil len zavrety za pocitacom,prvy polrok som bol stale taky pohodar ale potom ... proste som nervozny ked mam ist odpovedat strasne, ked som v autobuse kde je vela ludi mam strasne zle pocity take ako keby mi kamenela tvar a toto som proste nemaval nikdy,vzdy som bol uvolneny a v pohodicke,, uz sa ani nedokazem poriadne zasmiat na nicom :( asi socialna fobia :( mno ale kupil som si skateboard, tak teraz idem zacat neustale byt vonku,venovat sa sportu a najst nejaku spolocnost , myslite ze to moze pomoct ? alebo to prislo nejak pubertou a uz naveky zostanem len na stolicke zavrety v izbe ?:(

lencok1

no robinko, co ti nato napisat...zo zaciatku je kazdy nervozny ked pride do niecoho noveho, ako ty pises nova praca, novy kolektiv...chce to trosku casu a aklimatizovat sa...a snad najpodstatnejsie je aby si si uvedomil ze hadam sa ty nebudes stresovat a nicit si zdravie kvoli takejto veci...je to prirodzene, aj tvoji kolegovia, kolegyne, mozu prezivat to iste a ty o tom netusis, alebo ked pride novy kolega bude prezivat to iste...kym nejde o zivot nejde o nic a neboj za chvilku si zvyknes a budes ok...ak by bol nejaky pocit uzkosti, poriadne sa nadychni a povedz si vsetko zvladnem...som v pohode nie som nervozny, vela stastia

robinko434

AHOJTE SOM STALE NERVOZNY MOZNO TO BUDE ASI PRETO ZE MAM NOVE ZAMESTNANIE ,NOVY LUDIA ,NOVY KOLEKTIV A POD. JA LEN TAKTO V KRATKOSTI DA SA STYM NEJAKO POPASOVAT?DAKUJEM ROBO