Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviete niekto ako sa vola ta kniha o tom ako sa zbavit stresu a uzkosti stravou co tu doporucoval Milos, nechce sa mi citat vsetky prispevky a veviem ci to bolov tejto teme alebo v podobnej.Dik.
Ahojte Ako sa vám darí? Mne všeliako. Doma to nie je moc dobré.Nemám tu pokoj!!! Malinká je zatial v poriadku len má niečo s ľavým očkom ale to sa dá doporiadku.Dobre mi papá aj cez noc sa mi budí. Len si už tolko nepospím ale s tým som rátala.Už sa tešííím keď pôjdem s malou na von. Na budúc.týždeň idem s ňou na poradňu.
Tak sa zatial majte.
Ahojte..ja sa mám fajn, môj zivot sa dáva do poriadku, pracujem, som spokojna..lieky este stale uzivam..ale nevadi, hlavne je ze sa mám oveľa lepšie, ako pred rokom.
Ahojte
Miloško máš pravdu, pôrod ma dosť vyčerpal.Aj teraz som dosť unavená.Malá mi dá dosť zabrať, ale našťastie mama mi dosť pomáha.Teraz malá spinká :-)
Som rada že užívam lieky, aspoň moja psychika sa dá doporiaku ale je to už o niečo lepšie.
Mijka dávno som o tebe nepočula.Ako sa máš?Už je ti lepšie?
Prajem vám dobrú nocku:o)
Lenčok ak sa mi bude dať tak ti pošlem na mail fotku mojej malej.
Milá Veve, gratulujem ti k tvojej malinkej:) si šikulka..prajem Vám veľa zdravíčka..
Ahojte, Lencok, Miloško..ako sa mi máte?
ja beriem alventu a v pohode. sice rapidne nechudnem ale urcite nepriberam. upravila som stravu a vaha pomaly klesa tak ako by to malo byt.
veve blahozelam :)
Ahojte
Konečne som sa tu dostala. Takže Lenka to všetko napísala za mňa za čo jej pekne ďakujem.
Moja malá sa narodila 15.02. okolo 10.50h. Pôrod netrval dlho.Bolesti mi začali okolo cca 03.00 nad ránom. Pre mňa to bolo hrozné ale našťastie som tam mala pri sebe priatela a ešte jednu kamarátku čo sa zaučovala. Som rada že tam boli inak neviem akoby som to zvládla.Bola tam aj pri pôrode dobrá doktorka, ktorá mi velmi pomohla.Keď som videla svoju maličkú bola som šťastná:-) Otecko ju držal na rukách:-)
Maličká sa má zatial dobre.Dobre papá-je taký hladoško.Má pekné modré očká:o)Inak nemôžem kojiť pretože mi začali ešte v nemocnici úzkosti.Zhoršil sa mi psychic.stav tak sme sa s doktorkou dohodli že prestanem kojiť.Pre mňa to bolo hrozné ale potom som si uvedomila že to bude lešie pre mňa aj pre maličkú.
V piatok som prišla domov.Teraz som na liekoch-užívam seroxat.Už sa po psychic.stránke cítim trochu lepšie. Neviem prečo sa mi to zhoršilo ale rátala som s tým.
Mama mi pomáha s maličkou tak sa pomaly učím.Akurát večer pred spaním je zlá-stále plače ale nakoniec potom zaspí.
Začiatky sú ťažké a ja to vidím aj sama na sebe.Som dosť unavená.
Tak sa zatial majte.Prajem dobrú nocku.
Milé dievčence, neviem, či to zaberie aj na ostatných, ale mám podobnú skúsesnosť s priberaním po antidepresívach. Hlavne s tým ukladaním na bruchu, nafúknutím, proste išlo to rapídne hore. Momentálne neužívam od Vianoc nič, no ale naposledy keď som čakala v čakárni u lekárky, rozprávala som sa s 2 pacientkami, ktoré užívajú Alventu - tiež po týchto skúsenostiach zmenili liek, a po Alvente v krátkom čase začali doslova rapídne chudnúť. Tak teraz neviem - váham, či to skúsiť, či nie. Aj keď som lieky už vysadila - práve z dôvodu rapídneho priberania - necítim sa celkom fit. Má niekto s Alventou skúsenosti? Teším sa zbytočne?
ja som tiez pribrala po AD za rok 7 kil. A teraz 7 mesiacov nic neberiem a kila nie a nie dolu.