Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Pekná téma, asi rekordná...ale aj tak nechápem, čo to prežívate a prečo to prežívate, ešte som sa s tým nikdy nestretol. Ale mrzí ma to, iste je to nepríjemné.
ahoj škorica,už to zlé odišlo,len som to potrebovala niekde napísať.A kde, ak nie sem?Nepríjemne správy,ale na to asi nikto nie je pripravený.Prajem vám v tomto období vela síl,lásky a pokoja.
Čau damyxy, som rada, že si sa aj ty po dlhom čase ozvala, ale mi je ľúto, že sa necítiš dobre. Ja som tiež momentálne chorá, ale mám takú slabšiu chrípku. Zuzka, knihu mám už doma a práve včera som ju začala čítať.
prišla som sem po dlhom čase.Dnes sa cítim velmi zle,ale to mi prejde,ale kde inde by som si to mohla povedať.A naozaj aj toto prejde,ale tu sa mi to tak dobre hovorí,tu som tak ako doma skoro.Pekný večer a všetky depky traste sa!
Dakujem zuzka.
Pre Skoricu: Tá kniha sa volá Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov od David Servan-Schreiber, Ja som si ju objednala priamo vo vydavateľstve cez internet (Mladé letá), lebo som ju u nás nikde nezohnala. Je tam na začiatku krásna myšlienka, citujem : " O všetkom pochybovať alebo všetkému veriť sú dve rovnako pohodlné riešenia, ktoré nás zbavujú povinnosti rozmýšľať." Henri Poincaré, Veda o hypnóze.
v akých dávkach ste to užívali, mne kázal pol 2x denne, ale beriem len 1x,lebo som čítala , že je to návykové aj v odporúčaných dávkach, po fyzickej a psychickej stránke...nerada by som...
hak jednoznačne ovplyvnuje psychiku, tak neviem... ja vdaka hak, ktorá mi nesadla dnes užívam xanax.
babky neviete mi povedat ci sa tak isto pribera aj z AD asentra? mate s tym prosim niekto skusenosti? beriem ich uz ´vyse mesiaca, sice nepriberam lebo som na tom este stale nie dobre psychick,ale chcem vediet na co sa mam pripravit.dakujem
môže sa pri panickej poruche brať hormonálna antikoncepcia??....ja ju beriem a keď ju mám vysadenú v týždni menštruácie je mi nahjhoršie...nemôže aj HAK toto nejak ovplyvňovať??