aký šport pre dieťa?

Príspevok v téme: aký šport pre dieťa?
mama2006

Rada by som sa informovala na športy pre deti. Môj syn má 5 rokov a od septembra chodí na karate. Celkom mu to ide až na to, že keď dorobí čo má už sa krúti a venuje sa úplne niečomu inému. Jeden jediný zo všetkých sa tam vykrúca a keď majú sedieť in si síce sadne, a vydrži sedieť asi 10 sekúsnd. Čo by ste navrhovali, nechať mu karate alebo ho dať na niečo iné? Je dosť živý.
Ďakujem

silvusiq

Fúha no ono to už je dlhšie ale takto v Bratislave oni fungujú vlastne len od toho roka školského ako keby ak som to minule správne zachytila

alicka87

Ale platí sa to iba mesačne, že keď napríklad by chodil tento mesiac ale potom na ďalší nechce alebo proste nemôže ísť tak to nezaplatíme a proste na tréningy nechodí?

silvusiq

Vravím, podľa mňa aj plávanie vie byť kolektívny šport, veď si zober, že sa plávajú aj štafety a podobne. Veľa športov je takých, že si myslíš alebo to tak berieš, že ide tam ten človek sám za seba a nie je to pravda. V tom three pools čo som písala tam majú na konci každého tréningu aj nejaký hry a tak, že sa tam snažia aby sa deti medzi sebou spoznávali a tak

lukco85

TAK EVIDENTNE TO IDE, NEMYSLIM SI, ZE PRI TAKYCHTO MENSICH DETOCH JE TO TAKE AGRESIVNE, TO PRIDE PODLA MNA AZ CASOM

emminar

Fuha to uz take male dievcatka mozu robit taky sport? Mne to vzdy prislo take dost agresivne. Mladsia sestra ked to hravali na telesnej sa furt stazovala, ze sa jej velakrat stalo, ze dostala po prstoch hokejkou

LenkaVM

Dobrý deň, nám sa osvedčil florbal, začali sme s ním keď mala dcéra 5 a pol roka. Je to kelektívny šport , ktorý je celoročný, či v zime či v lete. Nie je ani finančne náročný, na začiatok vám úplne budú stačiť obyčajné tenisky a florbalka, tú sme kúpili na eshope www.florbal4u.com asi za 4 € . Keď sa nemôžeme dlhšie zúčastniť tréningu dcéra si vie zahrať aj s ocom :) .

silvusiq

Stíha, prečo by to nestíhala. Ju to všetko strašne baví takže ona tam strašne chce chodiť. Ona je skôr akože tá, čo to tak ťahá, že chce ísť ešte tam a tam musia ju doma brzdiť. Inak akože podľa mňa aj plávanie keď sa chodí ešte takto na tréningy hromadne je podľa mňa kolektívny šport, veď oni sa tam aj hrajú s tými deťmi takže sa tam spoznávajú a sú tam kamaráti