Rada by som sa informovala na športy pre deti. Môj syn má 5 rokov a od septembra chodí na karate. Celkom mu to ide až na to, že keď dorobí čo má už sa krúti a venuje sa úplne niečomu inému. Jeden jediný zo všetkých sa tam vykrúca a keď majú sedieť in si síce sadne, a vydrži sedieť asi 10 sekúsnd. Čo by ste navrhovali, nechať mu karate alebo ho dať na niečo iné? Je dosť živý.
Ďakujem
aký šport pre dieťa?
ake mate skusenosti s tym dat deti na gymnastiku?
deti by sme nútiť nemali do ničoho.. nemali by si rodičia plniť sny cez deti..
netreba zabudat na jedno, ten sport musi dieta v prvom rade bavit, vtedy sa mu aj bude chciet
ono to presne moze byt aj opak ze ak je taky zivy ci netreba kludnejsi typ sportu zvolit.
To poznam, tiez tak kamoskin syn reku bude chodit na nejaky sport a skoro stale sedel to ho nebavilo tak ho zapisali na sach :) By si si myslela ze to je nuda a veru riadne ho to bavilo :)
v škole ma gymnastiku a ked je doma, tak podvečer chodime na cca hodinku vonku a bicyklujeme sa, protož emá novy rascal bicykel a ja sa kolobežkujem
kolobežkovanie, bicyklovanie je idealny šport pre takto male deti. Len to treb a podat ako zabavu a nie ako šport.
Kúpte mu nejakú dobrú kolobežku, to teraz majú deti radi a na tom sa vyjaší.
co si ja pamatam ako dieta, od rana do vecera vonku ani ist domov sa nam nechcelo :D ach to boli casy a teraz? clovek aby stale detom nieco vymyslal pomaly, lebo je taka doma aka je by som povedala.