Chcem si umyť ruky

Dee

je to vlastne pre pomahajuce profesie, a vlastne je to o tom ako krestanstvo ovplyvnuje myslenie ludi. Dobru nocku
Uz mam 2 strany!!!!Uz len 5

panika

pockaj to ma vratilo spat-to je ako presne urcena psychologia pre krestanov (neviem to presne vyjadrit,ako to myslim)?

panika

Velmi ma to mrzi,ale zacinam byt hrozne unavena.Nechcem to prehanat,lebo minuly tyzden som sa takto odpalkovala.Musim (nenavidim to slovo) si ist lahnut.a v posteli porozmyslam,kde zoberieme mikrobus

Dee

ved prave, ze nie!!!!
Lebo kedze zijeme na Slovensku a vela nasich klientov budu krestania, tak comu sa asi venujeme?
A este aj ujo co to prednasa ma monotonny hlas a nudim sa tam. vzdy tam idem s tym, ze dnes budem pocuvat, ale to sa neda, radsej lustim krizovky

Dee

myslim si , ze zapisanie tohto predmetu(psychologia nabozenstva) bola najvacsia chyba mijho zivota. Ja som si myslela, ze sa dozviem viac o inych nabozenstvach, ale nieeeee, v podstate preberame veci, ktore su kazdemu jasne a nudne:o(
Nemam nic proti nabozenstvu, ale tato hodina ma raz znici

Dee

inak si teraz pisem pracu na zajtrajsiu prezentaciu a z predpisanych 7 stran mam zatial 1,5. Som macher, ale mam na to celuuuuu noc. Je to nudna tema a nechce sa mi .....ze, nabozenske zvladanie zataze.