Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ale kým na tie správne riešenia prídeme, zotrvajme takto pekne spolu a užime si slobodienku. Jánošíček, egoista, čau. Ja tu behám, vetrám celý byt, riadim... ale do pohody, lebo ja to koniec koncov rada.
tiez si myslim, ze strach aj hnev su celkom uzitocne emocie
ahoj,
tiez som si nemyslela,ze sa to da.
Bruni,my sme levy obaja:-)mne pomoze len ta sila a to,ze som otvorila oci (zlata moja pani psychiatricka).Hnev je na nic,ja som nemohla ani zvysit hlas.
caute ludkovia
to je zaujimave, ako to popisujete, ze ste sa nechali takto zmanipulovat. nieco take si vobec neviem predstavit. ale ja som asi privelky egoista :)
strach je prirodzeny- a strach je dobry-pozenie ta vpred.ale odporucala by som ti hnev-je ovela lepsi nez strach-ten ta bude hnat ako vychor dopredu.ovsem hnev na neho nie na seba!
ale podstatna-najpodstatnejsia je sila- vela sily budes potrebovat-pretoze ak je moc sikovny moze to otocit proti tebe.a mne vtedy este velmi pomohlo to ze mi jeden clovek uveril-ked som mu to rozpravala nemohla som tomu uverit ani sama.drzim palce kocka-si silna- Levi su silni ! dokazes to. premyslaj- premyslaj vela-ujasni si hlavne v sebe vsetko !
myslim casu na premyslanie
Bruni,vsetko je v pohode.ved ja si uvedomujem ze som vela veci prepiskla a teraz uz mam silu riesit...vsetko.bojim sa,ale mam silu.uz nikdy nedovolim,aby sa to opakovalo (ale teraz mam spustu casu )
myslela som si.prepac uz ta nebudem riesit-ale viem ta v tomto smere velmi dobre pochopit.ked ten moj odisiel - bolo to tusim vtedy len na vikend-aj to som prosim pekne bola strazena! premohol ma taky cudny pocit-na ktory som uz zabudla-SLOBODA-akesi uvolnenie..vtedy som sa ho zlakla a mozno aj vtedy som nad tym zacala premyslat-ze cosi neni ok.len tolko- prepac panika.
hej,je cudzinec
este by ma zaujimala narodnost-jeho...niekde si to tusim spominala.