Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Tie Bojnice ma prenasleduju,odkedy som videla v novinach,ze tam maju maleho bielegho somarika (uz to zacina byt uchylka,pozor na mna).To bolo asi pred mesiacom aj nieco...Aj ked ho uz neuvidim malickeho,aspon zaspominam na casy,ked sme tam chodili na MDD.A kuknem,ci ta zahada este vyteka z hrobky :-((((

Dee

Na vylet do Bojnic idem aj ja s vami!!!Uz sa tam s priatelom chystame vyse roka a stale nic, takze idem s vami!!!A mozeme si tam skocit aj na kupko:o)

Dee

cafte,
panika do Basty sa dostanes z kruhoveho objazdu ked ides smerom na DS. Je priamo oproti zastavke, taka pekna budova:o) s velkym napisom Dobra basta a myslim, ze tam je aj nejaka herna ci co. A v lete maju super dvor vo westernovom style

panika

tazko sa to vysvetluje.Bola som mlada,samostatna,mala svoj zivot a vedela sa bavit.Vsetko ostatne,co prislo potom som robila z lasky,aj ked som to nenavidela a ubijalo ma to.Stratila som slobodu a aj sama seba.Ked vsetko zacalo byt ,,relativne" idealne,zacalo mi zacvakavat.A potom musel odist,ale vrati sa.Bojim sa,ze bude zase plny nedovery a zase ma bude obmedzovat.Asi sa to tazko chape-ja milujem slobodu,ale neviem ci viem zit bez neho.
No a uz som sa nasuchorila,tak sup pod kridlo

brunuska

aj tak nerozumiem premyslam nad tym... teda ak ti to robi "dobre",vyhovuje,alebo sa citis tak lepsie...ked mas presne cosi nalinkovane...neviem,nechapem..aj ked poznam takych ludi..niekto velmi blizky...tiez mu to narobilo v hlave sarapatu,nezmestil sa "do koze" a ked dostal do svojho zivota disciplinu, presnu linku...je ok.potrebuje okolo seba same istoty vtedy sa drzi.teda kazdy clovek potrebuje istotu ...ale uz trepem je najvyssi cas ist buvat.
tak kôčka moja roztiahni kridielko... viem viem pod takou super kôčkou musi byt velmi malo miesta ale ja sa tam nejak natlacim :-)

brunuska

to poznam panika...clovek sa potom velmi tazko zbiera,vstava,ide dalej,opat ako tak funguje...najhorsie je potom opat si vazit sam seba,ako plnohodnotneho cloveka.preco budes musiet zit podla liniek??? to neznasam...a nikdy som tak ani nezila ani nikdy zit nechcem..ja sa do ziadnej linky,hranici nevmestim ani sa tam pchat nechcem a nebudem.vies pani prave teraz ked sa spravas ako odtrhnuta...prave teraz citis ze zijes-nie?