Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no ja uz aku taku zodpovednost musim mat,ale decka uz su nastastie velke a o chvilu preberu stafetu.Ja uz vlastne ani nevladzem byt zodpovedna.Vela veci v zivote som si nechala zobrat,o vela som prisla az som stratila samu seba.Teraz pomaly vstavam zo zeme a niekedy som ako odtrhnuta (ziadne nepristojnosti,to nie).Teraz zijem len tak,o cosi neskor zas pojdem do starych kolajnica budem musiet zit podla liniek.Neviem,ci to este dokazem
zodpovednost je na prd! ovela lepsie sa zije a dycha bez nej!ja nie som zodpovedna ani sama za seba-za svoj zivot:-)))
to je dobreééé.Ja som aj tak nikdy nechcela byt zodpovedna.
pfuj bruna ake chyby! aaa tak ja som blba..ja si to mozem dovolit :-))
kujeeeeeem..aj som si myslela ale pre istotu sa opytam..to je pekne takze od dnes vsetci konfabulujeme! :-)
preco blbej? lebo dnes som za blbu:-)))
celkom prijemne..clovek sa ma aspon na co vyhovorit...a neni mu z doverou zverena ziadna zodpovednost! :-)
preco blbej?
Ak som to slovo neskomolila,tak je to vlastne VYMYSLANIE.priklad:male deti neklamu,oni konfabuluju (ja som sice velka,ale casto presvedcim sama sebu ze to co som si vymyslela je pravda).To sme sa ucili na psychologii a to jedine som si zapamatala-lebo to je potrebne vediet:-)))))
tak to sa mi paci!!! pisomnu staznost som zatial neobdrzala! :-))))))))))) ale pockam este do troch dni....:-)))
vysvetlit prosim pojem konfabulacia!
blbej brunuske :-)
kym nie je staznost pisomna,nie je opodstatnena:-)
t.j.NERIESI SA
myslim ze nie :-))))))))))))))))))) teda neviem...nepamatam si:-)))))))
a mozno aj boli dake namietky co ti ja viem..nejak som si ich nevsimala a jeeeeela :-)))