Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

Dee

:o)))
Videla som jedno video, kde sa krpec hodil o zem v obchode a kedze na neho nic neplatilo a otecko sa zrejme nechcel podriadit, tak sa hodil o zem aj on a opakoval syna. Maly na neho kukal, akoze ci tatovi sibe, alebo co a prestal. Terapia sokom:o))))

panika

hadzala sa ta starsia.Ale aspon som pochopila,ze to deti nerobia v afekte.Raz sa svacla o zem a narazila si celo o dlazbu.A ked to chcela urobit zase,videla som ze zavahala a potom sa posunula tak,aby buchla celom o koberec (a nie dlazbu).Tak som jej dala po riti a viac to neurobila

Dee

a taaaak dlho som cakala, ze nejaka nasa dobra kapela budem mat koncert a ked konecne nieco je, tak ja tam budem chybat. A este k tomu Zuzka bude rozdavat gitaru na kazdom koncerte. A aj tak tuzim po gitare.....ja ju chceeeeeem. A hned sa hodim o zem ako male decko.
Hadzali sa ti niekedy deti o zem?
Ja som vraj bola poslusna, ked mi nieco povedali, hned som pochopila....aj to tak dopadlo, ale to je vedlajsie:o)

panika

Asi vedeli,ze si potrebujes pospat a nevedeli,ako ti to povedat.Tak vybrali ,,citlivejsi" sposob a povedali:NIKAM NEJDEME!!!!!

panika

my mame steniatko,tak preto ma to zvadza.Ale aj kazde mladatko by malo byt steniatko,bolo by este krajsie.Steniatko kravicky:-))

Dee

Netusim ako sa to kupko vola. Ja som chcela ist v nedelu na koncert Zuzky Smatanovej, ale nikto so mnou nechce ist a samej sa mi nechce. Kazdy ma odmietol, nikto ma nema rad:o)
A nakoniec som zistila, ze aj tak sa musim dost ucit, tak aspon usetrim par hodin na spanku, ked tam nepojdem. Ale rada by som uz "vypla"

Dee

inak ako tu boli spominane tie mladatka zvieratiek, tiez mam stale chut povedat steniatko. Take steniatko macky, alebo steniatko kravicky. Fuuu, to by bolo....