Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

brunuska

Dobre ranko....
panika smutne...jednoducho si sa tak z velkej lasky prisposobila a stratila samu seba...je to tvoj zivot moja...ale zazila som to..mozno cosi uplne ine ako ty...vies ono to vlastne neni prisposobenie sa,ale on ta pomalicky nenapadne zmeni na presne to co chce-ani si to nevsimnes-alebo vsimnes az prilis neskoro..ked stratis "svoju tvar"-tazko sa uz vracia spat.pre mna taka laska nemala cenu a nastastie som sa este stihla spamatat a ujst z takehoto vztahu.a utekam dodnes.dnes uz pri kazduckom naznaku cohosi takehoto zasvieti cervena stopka a nasleduje utek. laska nepozna hranice,laska je jednoducha,laska nepotrebuje menit cloveka ale laska ma byt taka aka je- laska sa jednoducho miluje a zije...bez podmienok,bez zmeny....
je strasne zaujimave ako sa vnimame...sme sibnute kocky a pri tom za kazdym nasim osudom je cosi "velke" smutne a bolestive..a viete ze prave koli tomu sme take ake sme?!
"lupacky" :-) za kazdym smiechom,usmevom sa skryva bolest...nie ze by bol ten usmev sileny..len mi je trosku smutno,ze nestastie najviac okusia tak uzasni ludia...alebo vdaka tolkemu nestastiu sa z nich stanu taki uzasni ludia!
tak prijemny dnik.