Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panika poznam...prepac ale musim sa usmiat.nejdem sa do teba starat lebo na to nemam pravo-je to tvoj zivot. vies ja som tak fungovala 2 roky- 2 roky mi trvalo kym som zbadala co sa so mnou robi-resp.co so mnou robi on. ja som nebola schopna ani sama telefonovat,ist na nakup...vlastne som ani nemohla..nestretavala som sa s priatelmi..lebo mu jednoducho nevyhovovali-podla neho boli jednoduchy nehodny jeho urovne.. dnes krutim nad tym hlavou..a tak su taki sikovni ludia..co toto dokazu- vola sa to - MANIPULACIA. normalna sprosta manipulacia.nebola som clovek ale jeho vec-kde ma polozis tam musim byt. robit co chce on,hovorit co chce on- bez vlastneho nazoru...brrrrr.
Katuska ahoj.
a kde je ten kyjak?
ja viem co musim,aj som to vzdy vedela,ale neslo to.dostala som sa do takeho bludneho kruhu...ono to po rokoch bolo super (ja viem,ze to asi nestalo za to utrpenie)-ale treraz je prec.mam relativne slobodu (ale ja uz ani neviem chodit von)
Pokúšam sa dostať na mail, ale vobec to nejde. Ty vieš, že to patrí tebe! Tak ak čítaš, dobré ránko!
no uz som zlozila.musela som pisat pomaly,aby ma kamoska nepocula tukat:-)
Panika, vieš čo ty musíš urobiť? Nakopať ho ešte pred odchodom poriadne do riti! To za tie roky sebapopierania!
jasan ze neurazila,ved je to pravda.nechala som sa zmenit (vobec nechapem,ako sa mu to podarilo).a vobec som si nechala robit hrozne veci,ani to nechapem.vzdy som mu vsetko odpustila,lebo som verila ze uz sa to nestane zase.no hold blbec.dnes sa mi lahko radi,ked sa niekto nevie rozhodnut-aj ja by som sa rozhodla inak.(TRVA MI TO,LEBO TELEFONUJEM)
Panča, Brunča, kde ste? Chcem vás!
Miloško, čau. A my nie sme zakomplexované, my sme len nahnevané. A keď chytíme ten kyjak tam odvedľa, možno ti ukážeme náš hnev. Ak poprosíš. :-))))))))
Brunuška, to bolo nááááááááádherné. Mám z toho očiská v slzách.
Dobré ránko, princezničky!