Chcem si umyť ruky

fraisee

panika, tie vykrojene trenky su v mode :) mne sa dokonca aj pacia :) a do mody sa vracaju jarmilky! komunisticke cvicky su spat! mi segra tvrdi ze v londyne to nosia :)

panika

ale kto mal vtedy adidas?
rozmyslam,ako sa volali take trenky-bola to hrozna moda.na boku nohy boli do takych 2 oblukov (take vykrojene)

panika

ja som z toho mala hrozu.Ale nedavno som to niekde skusalo a celkom som sa posunula smerom hore.,,asi uz som odblokovana" (a to som ovela tazsia ako vtedy)

gomez

ale, dievčence, ruku na srdce, to boli len výhovorky ako necvičiť:) vtedy to bola taká móda a pokiaľ viem, aj adidas robil vtedy také ľanové. Ale na druhej strane, tie vaše boli aspoň bavlna. Aj tielka. Skúste dnes deťom zaplatiť bavlnený úbor.

fraisee

tak ti poviem, ze na tom hajiku je to este veeeeeeelmi dobre, lebo kedy si to tu videla, ja som sa smiala ked to malovali, ze im ani nejaky nevidiaci vyberal farby..

fraisee

panikaaaaaaa, ani ja som nikdy nevedla splhat, ma hodili na tyc a ostala som na tom mieste pricucnuta :) ani hore ani dole som sa nepohla :)

katty19

dobre, ale uznávaš, že sú také aj na Hájiku, skoro mi oči odišli, keď som zbadala ten "design"; áno, vyznám sa, do konca mesiaca som tam, idem na majáles:), teda dúfam, lebo mne sa plány menia ohromne