Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

...jarmilky sme mi už nemuseli. Na gympli sme vymenili červené trenky za biele. Aj dievčatá mali biele trenírky. Ale myslím, že baby už mohli mať tričká a nie tielka. Ale rád na to spomínam, keď sme mali telocvik ráno, tak sme potom spotený smrdeli v škole celý deň:)))))))mňam, boli sme chrumkavý:)))

fraisee

mne sa baleriny celkom pacia, su pohodlne, urcite sa na to lepsie pozera jak ked su daju pipky 20 cm podpatky a vlecu nohy za sebou

katty19

ja som bola na telesnej aj tak najlepšia, vždy nás s kámoškou náhaňala vyučujúca, že kde zase sme, zašli sme za roh a tam sme si polehávali a kecali somariny:)

panika

aj moje decka maju tie trenky,tiez nejakej znacky-ale ono to malo nejake meno (tak ako gege tasky).A co myslite ze su dnesne balerinky?nase cvicky.A este byvyli take cierne botky za dvacku (bolo to pre babky)

gomez

tak toto sú pravé dôvody. Oceňujem vašu sebareflexiu, nie všetky dievky to dokážu. Myslím, že vo všeobecnosti majú dievčatá problém s odriekaním a sebazaprením a jediné na čo sa zmôžu je nejesť. Ten telocvik má byť naozaj o pohybe a vypotení toxínov. Fíha, to je múdrosti, radšej to ani nečítajte:)))