Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panika, nerozumiem, z akého dovodu dve stredné, hm?
ta komolenina su MATURITY
co sme to za ludia,ja som tiez v maturitnom rocniku (aj) vystrkovala rozky.A este som aj na pol roku prepadla.Spoluziacka bola 3 mesiace na psychiatrii a ja som mala vymeskanych viac hodin ako ona.Ale minuly rok som skoncila druhu srednu skolu na same 1.aj maturityna jednotky
tak, o trenkách toho moc neviem, ale o tom ostatnom? budem dávať konzultácie:)
som bola najhorším žiakom v škole, ktorý vždy dostal takmer samé jednotky a vysel na nástenke našich najlepších:) ja som sa musela smiať
a koza?to je ina kapitola.Ja som sa toho dost bala,aj ked som ju nakoniec vzdy bez problemov preskocila.Ale aj tu som raz zatraposila -profak povedal,ze ma bude istit,aby som nepanikarila.Rozbehla som sa a miesto na kozu som dala ruky na neho
kto chodil poza školu? ja! som dostala tri komisionálne skúšky pred maturitou:)
hej baby mali kratky rukav.A si mi nahral-asi podla smradu som si zapamatala toho spoluziaka.Vtedy este nepouzivali chalani antiperspiranty-len sa obcas niecim nasmradili.Ale na strednej uz bola sloboda.A bola som na dievcenskej skole,mali sme len 5 chalanov
ja cez kozu som nemusela, som vždy povedala, že neee; ale viete o tom, že keď teraz stretnem svojich telocvikárov, všetci si chutne spomínajú na moje vyčíňanie? každý, prisahám
ja som strasne rada skakala cez kozu.. to som mala najradsej