Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ale no... ved ja viem ako to vyzeralo ten super eroticky ubor, si ho pamatam ale len trosku.. no to boli ine rovnosaty :)
splhat sa - to jedine som nikdy nevedela.Ani na lane,ani na tyci.Na lane som sa dostala len na uzol...
fraisee:))))))))))))) takže len za sociku sa pozeralo na trenírky:))))))))))))) už som ti písal, že nemusíš byť hanblivá, hlavu hore, vypnúť hruď, sme tu rozumný ľudia a jeden boh:)))))
no boli urcene ubory.Chalani mali cervene platene trenky a biele tielka a my chudence modre ??pišigate" (fakt to boli take modre nohavicky)a biele tricko s kratkym rukavom.ziadna slava
ja som sa hanbila len ako 17-ka šplhať po tyči pred chalanmi, nie ešte v trenírkach, asi by som sa musela predtým opiť:)
ne na hajiku... na solinkach.. tu su take bujare panelaky, ze cloveku sa zaludok obracia ked sa na to pozrie.. a potom ze z coho ma oci stipu.ale sa tu nejako vyznas, hm?
predstav si dnesne patnastky v tych trenkach...blicovali by na kazdom telocviku
teraz dotaz na trosku stzarsiu generaciu.. vy ste sa hanbili v tych trenkach? lebo ja som to uz nezazila, tak sa pytam ci z toho boli nejake komplexy..vlastne zazila som to, v skolke tusim..
no a máme tu novú, krásnu tému: sloboda v obliekaní na telocvik:) Aj teraz by to mali zaviesť, pretože väčšina nemá komplexi z toho že čo má na sebe, ale akej značky.
takže na Hájiku? prídem ťa pozrieť:)