Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

fraisee

ale no... ved ja viem ako to vyzeralo ten super eroticky ubor, si ho pamatam ale len trosku.. no to boli ine rovnosaty :)

gomez

fraisee:))))))))))))) takže len za sociku sa pozeralo na trenírky:))))))))))))) už som ti písal, že nemusíš byť hanblivá, hlavu hore, vypnúť hruď, sme tu rozumný ľudia a jeden boh:)))))

panika

no boli urcene ubory.Chalani mali cervene platene trenky a biele tielka a my chudence modre ??pišigate" (fakt to boli take modre nohavicky)a biele tricko s kratkym rukavom.ziadna slava

katty19

ja som sa hanbila len ako 17-ka šplhať po tyči pred chalanmi, nie ešte v trenírkach, asi by som sa musela predtým opiť:)

fraisee

ne na hajiku... na solinkach.. tu su take bujare panelaky, ze cloveku sa zaludok obracia ked sa na to pozrie.. a potom ze z coho ma oci stipu.ale sa tu nejako vyznas, hm?

fraisee

teraz dotaz na trosku stzarsiu generaciu.. vy ste sa hanbili v tych trenkach? lebo ja som to uz nezazila, tak sa pytam ci z toho boli nejake komplexy..vlastne zazila som to, v skolke tusim..

gomez

no a máme tu novú, krásnu tému: sloboda v obliekaní na telocvik:) Aj teraz by to mali zaviesť, pretože väčšina nemá komplexi z toho že čo má na sebe, ale akej značky.