Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

fraisee

ja som mala taku zlatu triednu co ma ucila anglinu a vzdy ju stvalo ked toho vedela viac ako ona, a naschval mi davala horsie znamky a doteraz ked ju stretnem na ulici tak sa robi ze ma nevidi :)

gomez

:))))raz prichitila sama riaditeľka chalanov ako pašujú v igelitke alkohol do školy. Idioti, cingalo to na celú školu:)) Samozrejme, že ráno ma triedny vítal s úsmevom na tvári, že som netrpezlivo očakávaný v riaditeľni. Pritom som s tým náhodou nič nemal. Tak som presviedčal riaditeľku, že to vlastne chalani kupovali chleba a ten alkohol ani nevieme ako sa tam dostal:))

katty19

no, to bol taký náš ťuťko, ale zbožňovali sme ho všetci a teraz po rokoch sa triedny vyjadril, že taký správny babinec tam po nás už nebol

katty19

raz bol strojopis a mne sa tam nechcelo ísť, nahovorila som kamarátky na útek a išli sme sa kolotočovať:) potom mi triedny navrhol dvojku zo správania; prišla som za ním, že mu to vysvetlím a on ma nechcel vypočuť, tak som sa nahnevala a prestala som s ním komunikovať; ste mali vydieť ako okolo mňa chodil, aby som mu odpustila:)))

gomez

ja som nemusel, ja som bol riaditeľkyn miláčik. Ale neviem prečo, zle som sa učil, mal som pubertálno-infantilné poznámky, a keď sa niečo zomlelo tak som v tom bol namočený. :)))))))Keby ste ma videli ako som chodieval žehliť prúsery do riaditeľne:))))) som tam stál stoporený ako zväzák v bordeli a vymýšľal som si spôsoby akými nám bude odpustené. Riaditeľka sa na mne dobre bavila:))))))))