Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
necedela som to pomenovat.lepsie si to nazval.No z tych som mala komplexoooov
katie no ty si trafila do cierneho, nikde inade asi na svk take otrasne panelaky neexistuju.
a ked sa uz dialo nieco v trenirkach-nemali sme uz rozdelene hodiny telocviku?Alebo len satne?Fuuuj,predstavila som si jedneho nechutneho spoluziaka zo zakladky v ubore.Ale kde som ho videla?tak asi len tie satne sme mali rozdelene...
ja som na telocviku necvicila a ked tak len trosku, ja som na to mala papiiiiry! ja som po trenkach nekukala... nevyrastala som za sociku
panika, to modré neboli trenírky ale také pišigaťky ako majú volejbalistky:))
fraisee, nebývaš v Žiline? tam také chutné paneláky sú
kde bol vtedy slobodny vyber "uboru"....
fraise, aj ty si sa tešila v škole na telocvik, čo? Ja poznám také ako ty, sexi sa vyfintia na telocvik a potom pozerajú chlapcom na trenírky že čo sa deje:))))))ja a opaľovanie, ty ma chceš asi zabiť, ja môžem opaľovať ledajak tak vás a lak zo zárubne...
ja som dievca!!!!(starsie,ale som).FUUUJ,my sme mavali tie otrasne modre trenirky.brrrr
aspon,ze mali vrecko
no a ja sa cumim na panelak, ktory je namalovany takymito farbami: siva, cervena, zltohneda a vyplznuta zlta.. fakt krasne, jak to pole s tou repkou