Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dnesnu oslavu som prepasla,musim vycihat dalsiu.Cize ta hlava bude z niecoho ineho:-)
panika, predsa biele tielko a červené trenírky:) päste na prsia a poklusom klus...:)
inak u nas je krasne uz od rana-len dost fuka vietor.Za zahradou mame pole s repkou-je to take krasne,ako keby tam lezalo slnko
ok gomez, supito presto, nech uz si v tych chutnych cervenych trenkach, ideme sa opalovat :)
ty, panika, teraz ťa chápem, aj ja mám niekedy dve hlavy: jednu malú a jednu veľkú. Problém je v tom, že tá veľká je v tej malej. A je zaujímavé, že vždy to mám po niejakej oslave:)
akej farby tie trenky-aby sa hodili k ruzovym keckam?
ano aaano to som ja :) mimo dalsiu chorobu co ma trapi a neviem co to je :( a som uz z toho zufala, ale necham to tak... no dnes je uz celkom pekne :)xi
pekne sa nám to prehuplo k manuálnej činnosti. Tak dievčence, šup do trenírok, obuť ružové tenisky a poď ho utekať. Taký pekný deň a vy sedíte za pecou. Hybaj medz i ľudí. Pššššš, teraz som zase asi zdvihol panike žlč, ale nikto jej to nepovedzte že to som ja, pššššš:))
(inak Ty si ta chorucka,ktora dostala cajik s medom,ze?)
oddych je potrebny:-)
aj by som zalahla do postele,ale nezaspim.mam nejaku VELKU a PLNU hlavu