Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

fraisee

ten nas fyzikar sa uchyloval dost casto k fyzickym trestom.. baby stipal do lic ze akoze make up a chalanom tak rychlo posuchal usi alebo im dal "orech" ako tomu vravieval. bol strasne cholericky, pred fyzikou polovica triedy odpadavala a polka brala tabletky na ukludnenie.. pamatam si den, ked som dostala 3 5ky naraz

gomez

...jééj, po nás hádzal matikár kľúče:)) raz trafil chlapca do hlavy. To ale nemal robiť. Chlapec chytil zväzok kľúčov a šup ho do peteriek:))) Starý dostával zástavu srdca:))))))))))))

katty19

gomco, raz na skúške, som tam chodila iba tak, pozrieť sa, aké príklady bežia, som ich poodpisovala, zodvyhla ruku, nech mi zapíše nevyhovel a on na mňa: výborne, haha, vy ste rozumná, taký krásny deň, oni tu budú sedieť a aj tak to nedostanú:)

fraisee

my sme mali na zakladke fyzikara ktory po nas hadzal zavazia a reval na nas ze sme debili.. neviem odkial to nabral ale bol trochen vysinuty

gomez

Skúšali ste si niekedy sadnúť za katedru, keď bola plná trieda? Pohľad pre bohov, ja som myslel, že sa od smiechu poštím.:))))