Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ten nas fyzikar sa uchyloval dost casto k fyzickym trestom.. baby stipal do lic ze akoze make up a chalanom tak rychlo posuchal usi alebo im dal "orech" ako tomu vravieval. bol strasne cholericky, pred fyzikou polovica triedy odpadavala a polka brala tabletky na ukludnenie.. pamatam si den, ked som dostala 3 5ky naraz
...takže vyrátaš aj dynamické zaťaženia popri tom cvičení?:))))))))))
...jééj, po nás hádzal matikár kľúče:)) raz trafil chlapca do hlavy. To ale nemal robiť. Chlapec chytil zväzok kľúčov a šup ho do peteriek:))) Starý dostával zástavu srdca:))))))))))))
zacvičíme si popri tom?:)
gomco, raz na skúške, som tam chodila iba tak, pozrieť sa, aké príklady bežia, som ich poodpisovala, zodvyhla ruku, nech mi zapíše nevyhovel a on na mňa: výborne, haha, vy ste rozumná, taký krásny deň, oni tu budú sedieť a aj tak to nedostanú:)
my sme mali na zakladke fyzikara ktory po nas hadzal zavazia a reval na nas ze sme debili.. neviem odkial to nabral ale bol trochen vysinuty
:))))))katty, alebo v telocvični?:)))))))
Skúšali ste si niekedy sadnúť za katedru, keď bola plná trieda? Pohľad pre bohov, ja som myslel, že sa od smiechu poštím.:))))
no vidíš, a ja som všetkých zničila a nenormálne sa ku mne hlásia, já tomu nerozumiem:)
gomco, už si nahlásený; chceš prebrať tieto praktiky tu, alebo súkromne?