Chcem si umyť ruky

Dee

nazdis vsetci!!!
Krasne historky, asi hodinu mi trvalo, kym som si vas od vcera precitala, ale stalo to za to.
Ja som bola v skole a aj teraz strasna slusacka. Aaaale, na lyziarskom som naplula zast. riaditelky do vlasov zuvacku:o) To bolo smiechu.....
a na ZS po mne hodila fyzikarka kluce, lebo som vraj nasepkavala.....ja o nicom neviem.

katty19

dobre, dobre, teraz zrejme pochopíte, že keď v momentálne dni rozprávam priateľom svoje horšie príbehy tak mi neveria:(
jednoducho, došiel na psa mráz

katty19

ja som raz mala takého geniálneho vyučujúceho, čo som z neho mrela, on bol neuveriteľný, skákal, výskal počas prednášok, vykrikoval "Karamba", tak som si jedného krásneho májového dňa priniesla na prednášku foťák a začala som si ho fotiť, impozantný frco začal behať po miestnosti a ja za ním, no chcela som mať tú fotku, nečudujte sa; nakoniec na inej skúške čistou náhodou mi jeden rozprával príbeh ako jeho kolegu nejaká študentka naháňala, tak som mu povedala, že som to bola ja, no to bolo smiechu; zo školy mám aj suveníry, vyučujúci sa mi podpisovali, proste zážitok:)