Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ahoj fraisee, zastav sa ešte, preberieme niečo iné
gomez chodil si do terajsieho GMRS?
okay, adios everybody, see ya another day
nazdis vsetci!!!
Krasne historky, asi hodinu mi trvalo, kym som si vas od vcera precitala, ale stalo to za to.
Ja som bola v skole a aj teraz strasna slusacka. Aaaale, na lyziarskom som naplula zast. riaditelky do vlasov zuvacku:o) To bolo smiechu.....
a na ZS po mne hodila fyzikarka kluce, lebo som vraj nasepkavala.....ja o nicom neviem.
dobre, dobre, teraz zrejme pochopíte, že keď v momentálne dni rozprávam priateľom svoje horšie príbehy tak mi neveria:(
jednoducho, došiel na psa mráz
katulka, ja ťa asi budem musieť zviazať:)))))
ja som raz mala takého geniálneho vyučujúceho, čo som z neho mrela, on bol neuveriteľný, skákal, výskal počas prednášok, vykrikoval "Karamba", tak som si jedného krásneho májového dňa priniesla na prednášku foťák a začala som si ho fotiť, impozantný frco začal behať po miestnosti a ja za ním, no chcela som mať tú fotku, nečudujte sa; nakoniec na inej skúške čistou náhodou mi jeden rozprával príbeh ako jeho kolegu nejaká študentka naháňala, tak som mu povedala, že som to bola ja, no to bolo smiechu; zo školy mám aj suveníry, vyučujúci sa mi podpisovali, proste zážitok:)
ano, slabsie natury to psychicky nezvladali
...tabletky??????????
ale ked hadzal tymi zavaziami, nebolo nam vsetko jedno, sme sa uhybali ako neo v matrixe