Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDDD Samko,keď si to písal,práve som jedla.....
Ale fakt,kde je Shakti?
Dežko sa schová vo vlaku na WC, lebo nemá lístok. Ide okolo konduktor a zaklope na dvere a povie"je tam niekto"? A Dežko z vnútra "kto by tu jedol"? A preto sa pýtam aj ja, "je tu niekto"?
kurňajs, tak som sa vytešovala, že neochoriem čo by čo bolo a už ma bolí hrdlo; je tu fakt zima a stále prší, dnes sa naobliekam ako v jeseni; kde je šakti? zase raz za deň može zapískať, to je povolené, šaktiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! A čo robíííííííííííííííííííš? Číííííítaš? Tak sa usmej, pančuliatko je tu zachvíľu! Aj mne chýba, neboj. Dobré ránko.:)
:-DDDD ano vyplašila som ho....Ja zachvílu odchádzam z roboty a strašne sa už teším:-)))ň
ty si oddýchni,možno potrebuješ práve to...
ethelka, ty vieš ako vyplašiť goméza:)))) práve som prišla z práce a som akási malátna a horia mi líca
mal si poprosiť okoloidúcu,alebo napísať Katuške:-)))))
No vidíš,ja zase nemám čas sedieť za pc v práci,len doma....aj teraz,možno sa to nezdá,ale odbehla som nioečo porobiť,prebaliť......
ano, som v práci. Doma chvalabohu internet nemám. :))ja totižto niesom ani biely ale priesvitný, takže keď som ružový a ako panter tak už je zle:))))a ako si trefne poznamenala, nemal ma kto ponatierať:)))
Panča je v Primorsku:-)))A ja idem do Kitenu v auguste....aj mne sa tam páči...najviac plavčíci,ale Panča vraj nijakých nevidela,tak nechápem čo tam robí:-))))
na bg mám výborné spomienky. Najlepšie dovolenky. A to som teda pobehal veľa. Každý druhý rok chodievame do primorska alebo pomoria. Ale už som 3roky nikde nebol. Budem už musieť niekam vypanúť, lebo toto na mne zanecháva hlbokú brázdu:))
Zase až tak vela nepracujem,vychádza mi do mesiaca dákych 15 služieb,čo sa mi nezdá vela:-)))A ty si teraz v robote?