Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethela

čo ťa nemal kto ponatierať?:-))) Mal si povedať:-DDD Teba to rafne do ružova? Mňa do červena,do ružova som ešte ani nevidela:-)))))

gomez

:)))))))))))))))))))))))))))na teba by sa dobre stávkovalo:)))))) ty si stále v práci:)))))) ale ani ja nie som amatér, samozrejme že pracujem:))

gomez

...správne shakti, len im povedz čo si nočné motýle myslia o oskarovi! Cez víkend som to zase nezvládol a nechal som sa uniesť atmosférou a samozrejme že som sa spálil a teraz som peknučký ružovučký ako prasiatko. Stratil som svoju krásnu renesančnú belobu:)))

ethela

nazdárek Gombík:-)))Pančuška nám dovolenkuje v Bg....:-))))a užíva si to,aspoň dúfam...Ty sa pochvál,čo porábaš? (ja pracujem)

gomez

Tu si naozaj každý robí čo chce. Konečne! No ahojte milášikovia. Katulka nám tu zdvíha vzdelanostnú úroveň.:) Ak to nieje zase tajné, skúste mi prezradiť čo je s pančou. A poprosil by som nešifrovať aby sme s tým my intelektuálne vyprahnutý nemali problém so spracovaním.:) Trošku som si prišiel medzi vás vydýchnuť a stabilizovať rytmus...

katty19

Ethelka, to, že "radšej", to si nemyslela práve vtedy na mňa, že nie?:)
Šaktuška, stavím sa, že ti ústup od internetu prospieva, normálne to cítim na diaľku, zase si aktívna, trocha viac pospíš, ale potom to zúročíš, začala si naberať živelnú farbu do líčok, predzvesť sľubnej budúcnosti, a predsa to viem a predsa a predsa, bléééééé:)
len tak ďalej, kým sa pančuliatko nevráti tu bude ticho a hovoriť budem iba ja:))))