Chcem si umyť ruky

katty19

hej, sú zvláštne, hej, ale teraz to už bude super, ty poznáš šaktušku, ja damaxy, pančitka južnú komunitu:) tak to je fajn, keď sa stretneme pri jednom stole a budeme sa cítiť trápne, pod stolom sa budeme dokopávať, aby sme uvolnili napatie, už vidím členky damaxy:))))))))

ethel

ona ma dnes šokovala:-))) sedím si za pc a prišla mi mms,kuknem a vidím mella vedla našej Shakti...vykrútilo mi kútiky,spotila som sa,roztriasli sa mi ruky...no čo ti budem hovoriť.Vytočila som jej číslo a ozval sa mi Mell:-DDDDD a potom som ich 20 minút čakala!!!!!! Vraj zaspali:-))) No chápeš? Skoro som umrzla....a to sa ponáhlala na autobus domov,tak som sa stihla len nadýchať jej parfému a vidieť jej oči!Oči.....strach....

ethel

ano ,prvé stretnutia sú vždy zvláštne...človek je vystrašený z prípravy,z toho ako zaujme,z toho čo na neho povedia,z toho či sa neztrápni....nakoniec sa všetci začervenajú,zakoktajú,....a na druhý deň si začnú strááášne chýbať...

katty19

hej tomu neverím, ale porozprávaj viac o našej krásnej, milovanej, ja ju mám fakt rada a moc sa teším z vášho stretnutia:)

katty19

my keď sme sa stretli s damaxy, to bolo také zvláštne, z jedného mesta a vobec sme sa nepoznali, tak sme začali tak ochmatom, ktorá koho pozná a do akej miery by sme sa možno chceli otvoriť, ale nakoniec som prerazila svojim posledným vzťahom a brána spoznávania bola otvorená:) fajn, moc by som to želala aj vám ostatným, kým je doma, sme spolu každú chvíľu a stále sa smejeme, jak šiši, minule som sa vyprávala s jej 80-ročnou svokrou a dosť dlho, damaxy bola preč, už som si obľúbila celú jej rodinu aj badyho, joj:)