Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

No kto uz moze mat vacsiu smolu ako ja??samozrejme ze som vsetko zas odspala.Moje milaciky...pančiatko :) fnuk...ze 100rocny plavcik :))) pfuj toho nam prosim ta nefot!!!bleee by som inak vycistila zaludok!!! :))))
jaaaj zlatko len si to uzivaj!! aj dami z dovči sa nam ozvala :)) inak si o nas pomyslia,ze slovaci su zavisli na nete,baby hned hladaju hernu s netom :)))ale je to krasne,ze na nas myslia a ze sa nam ozvu,to je lepsie ako pohladnica! :))
marilyn,som rada ze zijes a si ok!!!a tiez som rada,ze sa ozves a das o sebe vediet a este viac som rada,ze zijes, chodis von,medzi ludi atd.budem si trosku namyslat,ze je to aj moja zasluha :)
Etuska!!!Mas tu na mna davat pozor! zatial sa mi ten tvoj dozor velice paci,robim si co chcem :)))panči mi odisla tak som ako odtrhnuta z retaze!!
stres,panika ma ovlada a stupnuje sa!!
:((
tak pekny den aj tebe katuska :))

ethela

Dobré ránko,slniečko sa nám zobúdza a ja som tu dnes prvá:-))))
Prajem krásny deň každému dobrému srdiečku,ktoré sem čo len nakukne...♥♥♥

ethela

Pančuška,som šťastná,že si šťastná!!!!!!!!!!!! A mám ťa velmi rada!!!!!Samozrejme aj Shaktulku,Katty,Mella,Gomba,S_M,a tých ostatných:-)))))A pri voze plačem aj ja,takže sa netráp,že je to choré:-)))))

katty19

no, lebo ja som tu zaviedla novú módu, každý si musí obnoviť svoj životný priestor, aj láska niekedy škodí ak nie je podávaná v správnych dávkach, ale to je už o inom, ty si to prečítaš, až keď prídeš, nieže budeš teraz, ty musíš iba oddychovať a sa rehabilitovať