Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ako to Shakti,že si robíš čo chceš? Ja som si nič nevšimla:-)))))A na ten čas 6:29-niekto musí aj do roboty chodiť:-DDD. Zajtra tam idem zas na celý deň:-( alebo radšej :-))?
Katuška,ty sa už tolko neuč,veď je nedela:-))
Pančuška-tebe veeeelmi ďakujem za tie slzy radosti čo si mi dnes spôsobila!!!!!!
hmmm, asi ma to začína baviť:))))))))))))))
a som si ťava za to zaplatila pár tisíciek, skoro 14, som normálna?
rozdelííííí aaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som sa teraz pozrela, čo všetko sa odomňa vyžaduje vedieť a to mám na to necelé dva mesiaceeeeeeeeeee, jeeeeeeeeeeeeej, ale keď ja sa nedokážem učiť iba pod stresom, ale aj tak som blbááááááááááááááá, vy, ja som nenormálna, každý normálny si to rozdelý na ten čas, ktorý má, ale ja iba na koniec, tak toto bude ešte zaujímavé:)
ale kde, moja, čím viac sa učím, tým si prídem hlúpejšia, nejaký zákon toto, a u nás je tu ešte dosť chladno na opaľovanie, by som nešla a dnes má brácho narodeniny, tak zachvíľu zase tam
a nejec moc šakti, zapadne!
A co nas ty vyhanas moja?? chod sa ty opalovat :))) ja mam alergiu na slnko! takze pre mna je len pri pc zdraviu prospesne byt :))nooo to zas ako sa vezme,tu niekedy skutocne ide o zivot a dusevne zdravie! Sa uz neuc tolko, budes mudra ako vasilisa :)))))))))))
beeee idem obedovat,caume.
šaktuliatko, ethelka, čo robíte? a ste tu? alebo nie, choďte radšej von, aj tak sme stále iba pri tých počítačoch, ja sa teraz učím, takže ja musím, ale vy nemusíte, choďte sa opaľovať
Dobré ránko, padám do kostola, hodím aj za vás:) inak, dnes mi chodí po rozume film Andel na horách:)
pfuj Etka ale toto je velmi neprijemny cas v nedelu!! 6:29! Teraz som si to vsimla!!Bodaj by si nebola prva! :))))