Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dobre, tak a ešte ja, mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooc sa s tebou, šaktuška, radujem, ešte raz, mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooc sa radujem:)
Caute strigy ospravedlnujem sa! Hlavne tebe Etka,bolo to sice planovane,ale moc som o tom nechcela..aby vydalo..tak vydalo a uvidime co dalej :))
Etka je take male ziena plne energie,prosto slniecko s obrovskym krasnym psom :))) boze skoda ze sme nemohli dlhsie,ale bus som stihla len tak tak :)) doma ticha domacnost ale kaslat na to,stalo to za to!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz cosi,Dakujem vam vsetkym ale toto podakovanie patri predovsetkym ETKE velke obrovske DAKUJEM!!!! nie iba za lasku ale za to,ze si presla so mnou obrovsky kusisko velmi tazkej cesty..a zvladli sme to :)) prepac stale asi budem stresovat,ale...
:)Som tvojim dozivotnym dlznikom Etka!!!velmi vas vsetkych lubim!!
tak dobrú noc Katuška♥
joooj, chcem ťa vtiahnuť do rozhovoru a sama z neho musím výjsť; už musím začať pracovať, dievčatká moje (očumujúca šakti, to patrí tebe a tej druhej, ako sa to volá, ethhhelka?:))zase prídem, ale dnes už nie. Tak dobrú noc už takto predčasne. Pá:)
aj mne chýbaš a vieš čo? už chcem kopať damaxy pod stolom, ale nie kvoli tebe, tak dobre, ja ti to poviem, kvoli pančite dolorezovej, príde mi taká zakomplexovaná a akási zablokovaná, taká neslobodná, totálne:) hmmm, ale ty jej šaktuška možno pomožeš, čo povieš?
no verím:) predstav si, my sme sa stretli a potom sme si nenapísali a nezavolali asi týždeň, až potom milovaná damaxy sa ozvala, alebo som to bola ja? ani neviem, no, ale to je jedno, neviem, či si vieš predstaviť ten rešpekt z jej aj mojej strany ak sme sa nechceli miešať do života niekomu, koho poznáš iba z netu
Shaktulka,viem,že čítaš......počula som,že si velmi milé a neskutočne dobré dievčatko..to som počula!A vieš čo?Chýbaš mi..
nooooo ja dúfam,že bolo tých pús za túto noc viac:-))))
tomu never, že zaspali, keď sa prepracovali k prvej puse bude dobre, šakti a jej spomalená rýchlosť:))))))
vieš ako som sa cítila dnes ja??? Desne!! Ale naučila som sa skrývať to za ukecanosť:-)))) Tak som nezavrela ústa až kým neprešla na druhú stranu ulice....