Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katuš,ti poviem tie jej líčka...nooooo...keby som bola inak ladená tak neviem neviem:-))
ty kokso, krásne voňajú líčka, to sa musíme už čoskoro stretnúť, to musím zažiť:)
mám veľa vecí dnes ešte pred sebou, takto sa u mňa prejavuje aj stres, tak pardoooon, ak sa dotýkam jemnocitných:)
fajnovka, táto šakti, už prešli skoro 4 minúty od mojej položenej otázky a nič a pritom je jasné, že tam sedí a očumuje, lebo každý očumuje, hlavne po pekných babách a dobrých témach:)
ona bola na výlete a ja som ju dokonca vystískala:-))))a môžem povedať,že jej krásne voňajú líčka a má jemnú tváričku:-))))
šakti, komu si natierala ten chrbáčisko? koňovi?:)))))
možno natierala chrbátik mačke, ja neviem...
a očumuješ!!! tak jak si rýchlo zareagovala a neočumuješ? hmmmm, možeš hovoriť! mell bol na výlete? alebo goméz?:))
:-DDDDDD neočumujem a Shakti sa náhodou neopalovala ale chrbátik niekomu možno natierala:-DDDDDDD
no krása, sme to tu vychovali, že? šakti sa nonstop opaľuje, goméz pri nej (a že nemá kto ponatierať, čoooooo?:), ethelka očumuje ako v "príliž "super"?" všetci očumujú, tu len čumneš a očumneš, a ostatní hore hájom, tak ma podrž
výlet na moskvu sa začína po príchode poručíčky pančity dolorezovej, zatiaľ je raketoplán na technickej kontrole, treba spočítať padáky, hauk
ha ha ha a ja viem,kde je Shaktiiiiiiiii:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD