Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ethi prosim prezrad kto ti to povedal a kedy!! prosiiiiiiiiiim
neboj aj tebe porozpravam...ved snad coskoro :)
:-DDDDDDD ja vôbec nie som maličká!!!!!!!
Mell ma upozornoval ze malicke milucke ziena :)) ale realita bola proste svetova! tolko zazitkov... je to zvlastne,niekoho poznate a pri tom...je to v skutocnosti uplne ine,take silne a krasne... spojit si to vsetko do jedneho cloveka :) uz sa tesim na katusku a pančitku :)na zivo!
Shaktuška,to si nevidela ako som sa triasla?:-DDDD Fakt!
Kto mi to povedal? :-))))
to ti nepoviem:-DDDD
oooo,byť tak tvojou sestrou a počuť tie detaily:-DDDD
Slzy stastia dufam Etka :))
Katuska vypadas ako rozkvitnuta ceresna?? ja ako cely sad :))))
(to je dobré,že malé žieňa s obrovským psom:-DDDDDDDDDD)
Etuska a kde a kedy si to pocula??
tak ty si sa bala?? ja vobec nie, uz sa nebojim a mali ste obaja pravdu,strach je uplne zbytocny!!!
:)vobec si nevypadala ze sa bojis, no neviem mozno si bola zo mna trosku vyplasena :)) heeej moje licka su ňňň :))))))))))))))))))))
babulky moje keby len k jednej puse :))))))))))))))))))))))))))))
rehocem sa tu,uskrnam ako sisi
nooo radsej idem :) aj ked neviem ako zaspim,ked citim tu vonu a nie iba vonu :))
zajtra si vas pocitam co sa tu dialo :)) pančulka sa ma vraj dobre, a prekotila som ju tou spravou tak ako Etku :)))a mna zas prekotilo "cosi"ine:)))
tak dobre, sľubujem, že ti to potom tiež oznámim, ale to už bude na mne poznať každý, lebo ja keď som šťastne zaľúbená, tak to akosi okolo mňa kvitne, možno už aj same od seba, vtedy som naozaj kráásna, moja skromnosť prehovorila, ale už padám, pá:)
...zimomriavky a slzy......
Dakujem!!velmi vas lubim a snad bude dobre,kazdy tu z nas najde svoje stasticko-niektorym ini pomozu a kopnu do prdele,ze?? :)) dakujem katuska ze sa so mnou uprimne radujes,aj ja sa budem s tebou,tomu ver!!! taaaak sestra ma do detailov vyobracala :))idem umyt a spat asi vkuse tyzden :)))