Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a dobré ránko xyxy:)
Dobré ránko:) nestíham, nestíham, ale, šaktuška, ň, to bolo niečo, normálne ma to berie, čo píšeš:) padááááááááám...:)
Dobré ránko všetkým:-))
Ach jaj....
A MAM TO!! :-))
uz som zabudla ako opojne a sladko chuti chut vytazstva a uspech :-)
Spinkajte ja si ten pocit vychutnam...
Machula sa stale zvacsuje a zvacsuje
:-))ale ja ten "hlavolam"vyriesim! Clovek ked zazije nejake sklamanie je fajn vrhnut sa do prace,doslovne sa nou zasypat..aj ked vo chvilach samoty sa to vsetko vrati..
Takze dnes mam pri vas nocnu zlaticka moje,dufam,ze uz pekne vsetci chrapkate a odfukujete,katty pocujem az sem:-)))
Strazim vas spanok a prinasam vam len krasne sny :-)
zajtra budem ako cica,ktoru presiel kamion :-))
Dobru...boze dufam ze sa nemenim na panči :-))
vobec mi nevadi ze som tu sama..ucim sa s tym pocitom zit..takze mi vlastne nechtiac pomahate :-)
Neviem ci ziarim nieco zo seba,ale proste cely dom je stale hore :-) a kazdy sa tu vzdy v presne stanovenom casovom intervale,odstupom niekolkych minut zastavi,len tak nakukne na mna a odchadza vraj s nejakym prijemnym pocitom,asi im to pripomenulo moje workoholicke casy...
aj ked nie u nas,ale vedla som zahliadla slnieckovo-dami..
som rada..
no nazdar zlatusik!! kde sa tulas?? :-)
ako je? zda sa mi to alebo sa tvoj zivot celkom fajn normalizoval? :-) hovorila som o tebe trosku po telefone aj s panči :-) pytala sa ako zijes,bohuzial neviem,lebo nenapises ani spravicku!!!vrrrr..tak skus aspon v kratkosti!zeby sa nase role vymenili??
:-)
A inak dnes tu budem asi pekne dlho strasit!! Tak sa neteste! Aj ked uz zaspavam nad kopou papierov plnych cisiel,zacinaju sa zlievat do jedneho a vytvarat machulu :-((
Fiiiha, to co sa tu rozobera take vazne?
Kedze nasa milo-sialena kolegyna,slecna pančitka :-))si vzala par dni volna,na zotavenie svojho dusevneho zdravia, ja som sa sama poverila zastupit ju :-))
A vobec mi neprekaza ze som tu sama. Cely zivot som bola vlastne sama...
Je zvlastne,za aky kratky cas,dokaze clovek prejst tolkymi vyvojovymi etapami svojej duse...prave prechadzam jednou a premyslam nad tvojimi slovami katty...
cas...cas vsetko vylieci,vyriesi... a i tato skusenost bola na nieco dobra, uvedomila som si par veci,prinutilo ma to premyslat nad sebou samou,zamysliet sa,rozobrat svoju osobnost do detailov, aj ked ma to skoro zabilo,dnes viem,co viem...viem,kde a ktore chyby som spravila...len sa obavam,aby som ich nespravila znovu...najprv konam az potom premyslam,jedna z mojich neprijemnych vlastnosti..
moje strachy sa zvacsuju,rozmnozuju... no su to strachy zo seba samej...nie z inych,nie z inych uz strach nemam...
"Nik nam nedokaze tak ublizit ako my sami!"
Pretoze my sami najlepsie vieme,kde su nase slabiny a ci chcete alebo nechcete, nase podvedomie robi svoje..zautoci ked to najmenej cakame,udrie v najslabsiu chvilu a udrie na to najslabsie miestecko...
"Clovek by mal najprv dokonale poznat seba,ked chce spoznat inych..."
Mal by vediet coho je schopny..a hlavne by si to mal uvedomovat!
Slobodna vola kazdeho z nas...vzdy som to tu prezentovala a teraz som na to zabudla,je jedno,ake som mala na to dovody,zabudla som na to..a dnes uz viem,ze ju ma kazdy z nas,
nikoho neprinutite aby vam odpustil,
nikoho neprinutite aby vas miloval,
nikoho neprinutite aby ostal,ked chce ist...nepomozu vam prosby,nepomoze vam ani plac...ponizite sa na najnizsiu moznu uroven,klacite na kolenach,v slzach prosite,zmenite sa na nieco cim ste nikdy byt nechceli..ale ono to sposobi pravy opak,klesne tak nizko v jeho ociach,zhnusite sa a uz nikdy sa na vas nedokaze pozriet tak ako pred tym..
zdvihnete sa pre niekoho,nie pre seba, lebo na vas samich vam nezalezi,zdvihnete sa z prachu aby ste potom klesli este hlbsie.Stratite hodnotu cloveka,stratite kredit nie len u inych,ale hlavne u seba.Ziskat ho spat nie je jednoduche..nie u inych,na to kaslem,chcem ho ziskat pre seba,nechcem sa zmenit na tu bestiu,ktorou som bola pred rokmi,chcem si zachovat svoju ludskost,otvorene srdce,ale uz nic nebude ako pred tym..nemoze byt... vzdy sa cosi stane,tam hore je to dobre zariadene,cosi sa stane,aby ste si uvedomili kto ste a kam patrite,na co mate,ze nemate siahat po vyssich metach lebo nie su urcene pre vas.
Dotkni sa hviezd a spalis si ruku...
Vyhnani z raja,vyhnani z pekla...
Najhorsie je ked clovek nevie cim je a kam patri,ked stagnuje niekde uprostred, nevie si najst svoje miesto...
To nie je bytie,to je prezivanie medzi dvomi svetmi...nikde ho nechcu,nikam nepatri...
A preto som sa rozhodla riesit ako prvy problem,zaclenenia sa..niekam,najst svoje miesto,samu seba som uz nasla.. bohuzial toho zleho je viac,ako toho dobreho z mojho pohladu..
Velmi si vas vazim a velmi si vas cenim, boli ste tu vzdy...nech som spravila cokolvek,prijali ste ma medzi seba spat, nikdy ma nevyhnali,hoci som si to mnohokrat zasluzila,vzdy ste mi podali ruku...mnohi nikdy nepochopia o com to tu je...je to o hladani slobody v nas.. ale sloboda existuje iba..slobodni sme s priatelmi,s ludmi,ktori nas miluju za kazdych okolnosti,miluju nas takych aky sme a miluju nas preto aky sme..
slobodni sme s nasimi anjelmi bez kridiel...
Dakujem vam...
Katty vytvorila si vyssiu dimenziu a mozno si to ani neuvedomujes!