Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

No zdravím lidi!! kde sa túlate?? :-)
katuška ty bez prosim ta do postele,takto sa zriadit,no teda!!! :-)
no neviem katty neviem,aj ked raz mi bolo cosi predpovedane,ale snad sa to preboha nesplni,lebo to by teda bolo neco!!! :-))
samusko,budem mama,ale..ako ti to vysvetlit,budem mama,ale nerastie to vo mne :-) budem druha mama,lebo to malicke ma od sameho zaciatku mamy dve,aby si to zas nepochopil nejak inak :-)) nie je to ziadne registrovane partnerstvo :-)) ani nezijeme v trojke,proste toho cloveka mam velmi rada,je pre mna vsetkym,a ja budem mat oficialnu funkciu krstnej mami,no neoficialna znie-druha mama :-)
teraz to uz isto chapes! :-)
a som rada ze si sa ozval,uz som si zacinala namyslat,ze sa neozyvas koli mne,ludia idem spat,lebo mi asi roztrhne hlavičku,moju krasnucku,čačanú :-))
Dobru a teste sa,zajtra tu mate panči
:-)a snad uz coskoro aj Ethelus dorazi!
Je tu dako smutno,opustene!

samko r.

Tu som moja, tu. Zajtra mám poslednú šichtu v tomto mesiaci, tak som si musel vziať administratívu z roboty domov a popísať to doma, lebo v robote sa to nedá, hoci nato som v robote! Keď som dopísal, PC som vypol, aby som ho vôbec nemusel vidieť a za druhé, vždy pri mne prešľapoval fagan, že aj on chce na internet. A bol som vybavený len taká rozkoš. Ale od piatku alebo soboty sa polepším /dúfam/, lebo nebudem už papierovať, ale cez deň sa budem vŕtať v aute ako cigáň v nose, aby to Chorvátsko zvládlo.

katty19

keď nik, ja sa pochválim; práve som sa vrátila z gril party z Permonu, taká som najedená a napitá, že možem ísť rovno spať:) zlaté oči:)

shakt

ŽIJEM-TEDA PREŽIVAM !
Bože ľudia nepíšte tak rýchlo a tak veľa!!! Nestíham to čítať! :-))
Keď je človeku najťažšie uvedomí si mnoho vecí,hlavne hodnotu ľudí. Už druhý krát ma pár ľudí dokázalo neuveriteľne podržať, neprejavujeme si lásku slovami,ale tie skutky,ktoré vykonali, sú naplnené neuveriteľnou láskou! Je nemožné si to nevšimnúť!!
Dnes som ucítila prvý kop,prvý pohyb nového života a poviem vám,slzy tiekli potokom!! Neuveriteľný zážitok!! Budem tá najlepšia druhá mama na svete! To mi môžte veriť! Prežívam to od úplného začiatku,bola som prvým a jediným človekom,ktorý sa to dozvedel a chystáme sa na pôrod a materstvo :-)
Ak je mojím osudom iba dávať a nič nedostávať,tak mi verte,že týmto dvom tvorom dávam a budem dávať všetko!
Pretože ten človek dokázal nemožné! Milovať ma,takú aká som,ostal,hoc som ho odháňala!
Mám vás rada...asi mi praskne hlava:-((
Každé zlo,ktoré v živote zažijeme je iba predzvesťou toho dobrého čo bude nasledovať,verím tomu,nič iné mi totiž neostáva!

katty19

ešte pridám, tá mladá baba bola vodca skupinky, do ktorej som prišla, typická rebelantská povaha a ja som si ju získala, myslím, že teraz to už pojde iba k lepšiemu:)