Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
slnko pali
voda laka
postavme si snehuliaka!
:-))))
tak dami srdecne pozdravuj,patri k nam, a kazdy kto sem patri,mi nieco dal a chyba mi,kazdeho mam rada svojim,inym sposobom.
aj ju...hodila by sa mi nejaka basen :-) len ja uz radsej ziadne nepisem,pisem ich ked som uzavreta v istom svete,a verte mi, chodim tam velmi nerada,nuz nik sa ma nepyta ci chcem,nedostavam tam pozvania :-)) snazim sa drzat a nevratit sa tam,a ver katus ze sa drzim zubami nechtami,hoc su moje prsty uz krvave, drzim sa!tot aj odpoved na tvoju otazku..
neboj katus poznam ta,vsetko co nevies, nedokazes ta motivuje k lepsiemu vykonu...a ty to nakoniec dokazes, lebo ty prekonavas samu seba a priznaj si to, robis to rada :-) uz pre ten pocit ktory potom pride,ze si to dokazala a ty dokazes aj nemozne!!!
Pocuvam skvelu hudbu ako pre mna,teraz..
Evanescence! Vyjadruje vsetky moje pocity...ktorych je momentalne strasne vela a vsetky sa bud rychlo striedaju alebo miesaju do jedneho..
Dakujem ze sa o mna postaras...potrebujem ruku,ktora ma bude drzat a nepusti,potrebujem priatela,co mi tu ruku poda...a ver,ze ak to spravi na takych ludi nezabudam..premyslam co som vlastne zac,obluda,stvorena neviem cim-biju sa vo mne dve podoby,jedna dobra a druha zla...vacsny boj,nenechat vyhrat tu zlu aby nenarobila spust okolo mna..
a nevedela som, čo je črpák, z hliny výrobok, nie?:))))) NIE! z dreva!:))))))))
viete, ani slovo "prezentovali" sa do takejto správy nehodí:)
toto sú dni, nabehávam na výkonnejší systém, dnes som písala jeden článok asi tri hodiny, stále mi to nadriadená vracala, ešteže som trpezlivosť nestratila:); som navyknutá vyjadrovať sa odborne v technických veciach, ale nie v písaní tlačových správ z podujatí, no, neviem to:(
ale, mám vás a tešila som sa na vás, že budem mocť opať písať tak ako mi to narástlo:) som rada
Či sa o teba postarám? Samozrejme:) a nielen o teba, o každého komu dýcha niečo na paty:) som pre každého, mám vás rada:)
damaxy teraz nechodieva na net, má také obdobie, ale hneď, až mi zodvyhne telefón, lebo ona je mobil baby:) dám jej vedieť, ako intenzívne po nej pátraš:) určite jej urobíš radosť
ako máš, šaktuška?
no nazdar katuska,ani velmi ti nezavidim, hlavne to co pride po tomto vybornom jedle,myslim rozne zazivacie problemi a reakcie okolia na ne :-))))))))))))))))))
ale kludne si daj!! :-))))
tak co katty,postaras sa o mna?? :-))))
neboj,budem dobra!! :-)))))))))))))))))
ved ty sa uz aj tak o mna staras od zaciatku,ci chces alebo nechces :-)cmuk
a co je s dami? ze nas uz nenavstevuje!
apropo, zdravím:)
práve jem údenú klobásku s kapustou, možete mi tichúúčko závidieť, je úúžasná:))
Budem sa snazit! vidis ako sa uz snazim??
:-)) Na chalupe nezabudni studovat atlas!!
:-)) a zrejme by bolo dobre zakupit si ten navigacny system! :-)))ty vies preco! :-))
aj ja teba!
Krasna dlhotrvajuca burka,opat som skusala vonku stastie a nic! Aka je pravdepodobnost ze prave do mna baci blesk?? :-))