Chcem si umyť ruky

katty19

vám poviem, mám tam na skanzene jednu mladú babu; zo začiatku čo som s ňou robila, stále čosi hundrala, no ona nedokázala žiadnu inú emóciu vyjadriť, len nespokojnosť a má také sposoby, že sa jej človek može báť, veľká robustná nespokojná baba; no, a ako mi tak hundrala popod ucho, tak som ju odstavila a konečne som aj ja prejavila svoju nespokojnosť, "počuj, s tebou sa TAK ťažko spolupracuje" a ona "tak ťažko? to mi ešte nikto nepovedal" "ja som človek a ja ti to hovorím" a šnitec. a bolo. Včera sa prvý krát pýtala, v čom mi može pomocť:); čas od času mi ešte vysvetlí, že ona je dobrá, len neprístupná ľuďom;
takže, nádherná skúsenosť:) pre mňa určite:)

katty19

Dobré ránko všetkým:)
predstav si, šaktuška, že ja chápem, dokonca moc dobre. Pamatáš tie dva stavy, o ktorých som ti kedysi písala? Tak si v jednom z nich, ale v tom lepšom. Podľa vlastnej skúsenosti viem, teraz ti pomože len jedno, skús sa započúvať:
život je nádherný, stojí za to vnímať ho úplne; skús si niekde sadnúť, musíš začať relaxovať, ide hlavne o to; život je nádherný v každom ohľade a mňa neobídu jeho krásy, lebo mi patrí, má ma rád, už toľko krát mi to dokázal...
vrelo ti odporúčam všetky relaxačné cvičenia, tam hore je naozaj nebezpečne, som ti rozprávala...:)

damaxy

katuska ahoj a ostatni tiez mam tolko roboty ze stiham vsetko co treba a teda aj vas len som vas necitala mame sa dobre a zajtra nas caka este lepsie,mala by som ist na odber krvi ale ked ja nerada na tu nasu polilkliniku chodim brrr,tam su sami chori a ja zdrava az kym mi nieco nenajdu

shakt

sorry,dnes mam dost ulietany den :-))
som majsterka v utekoch!! :-) aj teraz niekam utekam,nemozem byt doma,sama... takze ficim na action :-) neviem kedy sa z nej vratim :-)ale hadam sa vratim,aj ked pri tychto mojich blaznoch clovek nikdy nevie,kde a ako skonci :-)) jojo ja som taka vznesena,nechavam sa tym unasat :-) vies katty na jednej strane mam plany do buducnosti,no na strane druhej,"zijem"-teda riskujem! nechapu aky sa zo mna stal blazon,idem skoro do vsetkeho :-) v podstate mi je to jedno, iba ten co citi strach,prehra!
Mam vas rada,snad sa to ukludni... menim sa z hodiny na hodinu,uplne sialena rychlost...
Tak sa majte,uz musim iiiiiiiiiist :-))

katty19

áno, priblížiť sa:) no najma posobiť vznešene, nezabudni, šaktuška!:)cíť sa vznešene a buď vznešená, každý to može, no málokto to chce, vobec si priznať, uvedomiť, že mu to patrí; zahodiť minulosť za seba, svoje poklesky, pády, narovnať sa, ale skutočne sa narovnať, pozrieť sa druhým priamo do očí, neuhnúť pohľadom a kráčať ďalej

shakt

Kde je samusko???vrrrrrr
kazdy si tu robi co chce?? kde je disciplina?? :-))
panči sa ma priam svetovo na chate :-))
"...a tak nam vzali nebe..."

shakt

Dobre ranko :-)
som rada katuska ze ta to berie :-))
xyxy co taky tazky nocny povzdych???
co sa deje??
Mam kopec planov do buducnosti...ktore si idem splnit,zivot je kratky-takze par adrenalinovych zoskokov-prekonat vlastne strachy,veci,ktore som vzdy chcela vediet,alebo vediet este lepsie.. a mozno bude i ta moja vysvnivana skola
:-) Proste budem este lepsia a krajsia ako doteraz!! :-)
"Od teď mi prosím žíkejte slečno dokonalá!! " :-)))