Chcem si umyť ruky

shakt

este som tuuuuu! :-) neodpustim si posledne slova..musim to napisat!

Velmi sa tesim ze spoznam coskoro dalsieho cloveka zo zdravia,mojmu srdcu blizkeho
:-) a tesim sa aj na dalsi sialeny veletik s mojou vernou panikou! :-) to zas bude!
Ako odtrhnute z retaze :-)))
Ja som za kazdu srandu!! Pozor ludia!
:-))
No a potvrdzuje sa zlate stare pravidlo- KOMUNIKACIA,ludia!!! sme v dobrej teme!
Ludia si mnoho veci vysvetlia po svojom a castokrat nespravne! Potrebna je komunikacia,vyvracia nedorozumenia! Len malo takych,ktori su ochotni komunikovat a veci si vysvetlit!!Som rada,ze sa nasiel dalsi,svedci to totiz o jeho charaktere,v ktorom-co ma nesmierne tesi,som sa nikdy nemylila.Neviem ci si precita tieto slova,ale bola by som za to velmi vdacna a tiez b.chybal si mi a nie iba mne!!
Dobru priatelia :-)
"Existuju anjeli bez kridiel,tito anjeli su priatelia!"
Veta s ktorou som sem pred nedavnom prisla a stale sa mi potvrdzuje :-)mam vas rada,davate mi,ani netusite co...

panča

:d aj ja idem spinkat.lebn som to povedala v inej teme. Bobenkovia moji, lubim Vas..velmi, vzdy a navzdy. Ste moj svetz

shakt

:-)))) tak to vidno ze si to tu dlho nesledoval,lebo by si sa ma to inak nepytal :-))) ale da sa,vzdy sa da, musi sa dat,co ine nam ostava??? :-)
a kde je katus??
som rada ze si spat,dufam nas budes obstastnovat svojou prijemnou spolocnostou :-)) neboj,ja som inak celkom mily clovek,len obcas mam dost zbrkle,horlive reakcie,co mi sposobuje v zivote dost problemov,najma s ludmi.

velmi sa tesim s niekym,priniesol mi dnes do zivota velku radost,ktoru som z neho uz davno necitila a zacala som byt na zivot dost nahnevana,ze je nespravodlivy,nie iba voci mne-lebo voci mne si myslim,je spravodlivy a zhovievavy az az...
usmievam sa opat a za to ti dakujem :-)
zlato moje :-)
Bru vsetkym...idem spat,nech mi tento pocit nevyprcha a nik neskazi :-)

xyxy

Ahoj Shakt, no bol so v GR na Telendose, bola to zatial naša naj naj lepšejšia dovolenka, maximalny relax.
No rad by som sa tam zabudol aj do konca septembra, ale nedá sa...milujem more a teplo, ved vieš....a doniesol som ti sameho seba:-)))))