Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

burka..... :-(((((
uz sa niet kam schovat,ku komu schulit...
ano to je,ale to vieme davno a vsetky :-)
mas mailik a rychlo sa mi vrat!!
LT

panik-a

xi xi..vymazala som si spravu dlhu ako cesta okol sveta :DD

TAkze znova, ale kratsie. Babuliatka moje krasne, velmi Vas lubim. Idem na par dni prec , ale len tu..za mocarinu :D.Ako spravna Fiona, trosku sa brodit blatom.No akosi mi nefunguju myslienky, kto vie preco :DDD. Takze mam novy zavazok...je mi trosku blee:D, ale stalo to za to.Ut trepem, tak radsej koncim..idem sa osprchovat a este nakuknem. Lubim Vas

shakt

AKY CHOLERIK???????????????
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kde tu vidis cholerika??? :-)))))))))))
ja???? taky mily dobrosrdecny flegmatik!!
:-))ako som sa pekne nazvala :-) ozaj a co je s dami???

shakt

Dobre ranko,
hej aj ja som na nich hrda!este ze tu bol gomco a chrabro vytiahol do boja za cest nasej pančitky a este ze som tu nebola ja- ved viete ked sa ja rozohnim a naseriem...
:-)))asi by dostala nakladacku!ale vies panči ako sa hovori : "Blbi lidi me nemohou nastvat!! "
zbalena zlatko na chalupu??? skoda ze nemozem ist s tebou :-((fnuk..musim dobrat marcharituš..nech som na isty termin fit :-))inak strasne mam rada, ked nikto nevie o com hovorim :-)iba ja sa tu potmehucky usmievam :-)musim byt fit,lebo niekto si zelal zazit nieco sialene,nezabudnutelne :-)hehehe...
:-)))))
kto sa tu teraz o mna postara,ked panči ide chaluparcit?? cha!kata od susedov!!
:-))) normalne som to pocula katuska!!
"To isto!":-))))))))))))))))))))))))))
a kde mam mojho samka??
samko udrzuj vztahy,aj utuzuj :-) lebo az sa cica vrati,da to tu vsetko do pozoru a do laty,uz je ako gomco :-))) sa tak tesim! My to strasne chyba,tie jej mile sprdnutia :-)
Nooo som sa celkom slusne rozbehla hned z rana,tak vsichni do prace!
štiknout a makať!!! :-))

katty19

xyxy:) vitaj medzi nami, človeče! už som ťa TAK DÁVNO nečítala:) si sa vytratila spod povrchu zemského a nenašiel si počítač?:) ale ja viem, že našiel, treba ťa len pekne privítať a to je naša chyba, že si sa neobjavil už skor:) tak vitaj, a naplň to tu správnym prístupom k životu a poprosím ťa, najma šaktuške sem-tam niečo pekné do uška:) taká cholerička s milým srdiečkom, náš sprúža:)

katty19

Dobré ránko:) Tak som si prečítala tú tému a možem povedať iba toľko: nemala by som síl sa s emily rozprávať, je veľmi vulgárna a sprostá. No vás dvoch chválim, panika, goméz, urobili ste mi radosť. Normálne som na vás hrdá:) ďakujem.