Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

hmmmm...citam,citam,vsetko,mne nic neunikne a musim tuto nasu katusku pochvalit!
Dokazala totiz cosi velmi velke,neviem ci si to ostatni uvedomuju,alebo niekedy uvedomia,ale ja viem,co viem a preto si to uvedomujem..
Dokazala velmi negativne zazitky zo svojho zivota a svoju prezitu bolest premenit na nieco neskutocne,dokaze o tom hovorit,ale nie iba tak,ona dokaze o tom nie iba hovorit,ale pomahat tym mnohim ludom!! Presla si obrovsky kus cesty katuska,ja to vidim!!!viem!! od vtedy ako ta poznam,ale hlavne od vtedy,ty vies...
Mam ta rada,je v tebe neskutocna sila- si Bojovnicka! Tak sa drz a uz nikdy sa nenechaj zrazit na kolena!
Aj ked si to mnohi ludia myslia,nie som ani z polovice taka silna...rozdiel medzi nami je..ze ja k zivotu cosi velke,silne a krasne potrebujem,bez toho nie som ziva...je to zrejme predurcene aj tym,kedy som sa narodila...vy ostatni dokazete byt stastni sami zo sebou,len tak...proste potrebujete to co ja,ale nie az tak,nie do takej velkej miery ako ja...
Idem sa asi najest,lebo uz zacinam od hladu bluznit :-)

shakt

Dobre ranko,velmi si vazim tento odkaz od dami ! Kedysi som to tak robievala, potom sa cosi stalo a nedokazala som to. Vdaka niekomu som to opat vyskusala a slo to, pomalicky ale slo a dnes to opat nejde a viem,ze potrva este velmi dlho kym to znovu pojde.Pretoze mam pocit,ze prave to ze taka nie som,bola pricina vsetkeho...
Presne pred mesiacom som bola stastna ako nikdy v zivote...
a potom sa zacalo vsetko rucat,kazit, srat...viem,prilozila som ruku k dielu aj ja-aj ked neviem preco ani ako, ani po mesiaci sa mi to nevybavuje a stale ostava v hlave milion otazok,bez odpovedi..So vsetkym som uz da sa povedat zmierena,aj s tym,ze uz nikdy niekoho neuvidim,nepocujem,neucitm... len som asi clovek,ktory ma rad veci vyjasnene,potrebujem odpovede na otazky, inak sa clovek nemoze hnut z miesta, pokial nepozna pricinu a nevie,co moze na sebe zmenit,aby sa situacia a chyby opat nezopakovali...
No budem sa musiet zmierit aj s tym, ze ziadne odpovede uz nikdy nedostanem...
Niekto urobil rychly a radikalny zaver, bezo mna...nemam rada taketo jednanie, myslim,ze si ho nikto nezasluzi ani ten co sa previnil tou najhorsou vinou, ale tiez priznavam,ze dotycny clovek mal v tej chvili na to pravo...
cas plynie...a plynie nemilosrdne.. vcera som zistila ze si posledny mesiac vobec nepamatam,neregistrujem ho.. usiel ako voda...niekedy,ked trpime,trapime sa,by sme chceli vratit cas a napravit svoje chyby,alebo ten cas aspon zastavit,ibaze on je kruty a nemilosrdny ,plynie dalej a aj ked ostavame stat, pokial zijeme,chceme zit,neostava nam nic ine,iba ist s nim,dalej...bezducho krocik po krocku...
som rada katty ze sa mas vyborne,tes sa zo zivota,ja to uz viac nedokazem...
pa,dnes je pre mna dost tazky den,preto sa tu mozno neukazem..
Vam ostatnym prijemny den,a ako vzdy hovorim,komunikacia-nenechajte vzniknut nedorozumenia,zapricinene nedostatocnou komunikaciou a ked uz vzniknut,nie v ziadnom pripade nad tym nemavnut rukou, pretoze niekoho a mozno i vas to bude trapit,ale opat-komunikacia-veci je nutne si vysvetlit! Nie ja viem co viem,dovidenia,ostatne ma nezaujima! Veci nikdy nie su take ako sa nam zdaju na prvy pohlad!

katty19

dobré ránko všetkým:)
dnes treba podať hlásenie! ty vieš, že na teba narážam! goméz, sa nám vytrácaš z povrchu internetového:)
ja sa mám výborne, teším sa zo života...:)

damaxy

Shaktuska pozdravujem aj teba a drzkaj sa a usmej sa kazde rano na seba do zrkadla ako ja.Rano alebo aj neskor vstanem a usmejem sa na seba a ked sa umyjem si poviem aj aka som mila pekna pracovita atd.lebo nie vsetci na to pametaju a ako to robim zacinaju to hovorit aj ini nevyskusas,No katy vsak to pomaha ,majte sa tu pekne kvetinky moje ja sa budem mat tiez dobre papapas

damaxy

Katy necham ti odkaz dnes cestujem do NR a mozno aj do BA ale v nedelu som nazad. Katuska drz sa a mobil mam so sebou odchadzam o polnoci takze dopo budem asi buvat taky mam plan ale planyniekedy sa nedaju dodrzat ved viiieees.Igen?

shakt

Dakujem :-) gentlemani este nevymreli :-) a ja som uz prestala dufat! Stara skola je len stara skola!! :-)
ale uz vazne samko,nooooo! Nenatahuj ma tu! pod uz spat :-)

shakt

ja viem samko,ved na mna sa ani hnevat neda! :-)
podme,nech sme krásni a navzdy mladí!!
:-)
katuska nechraaaaaaaaaaaaaaaaaaap!!!
:-))

samko r.

Na teba nemám najmenší dôvod hnevať sa. Tak sa vybúvaj, aj mňa nejako pobolieva hlava, idem sa okúpať a spať. Papapá.

shakt

este musim pochvalit katty za prispevok vedla,najma posledna veta sa mi pacila, aj ked si myslim,ze depresia je bludny kruh, vzdy sa najde nieco alebo niekto kto nas z nej dostane,ale rovnako aj do nej vrati spat.
papa samko aj tebe dobru-vsetkym- katuske,samuskovi,gomcovi,bobcovi,Dee- nuske,cernici,pančitke,Ethelke,
marilynovi aj mellovi..vsetkym dobru..ako sa poznam urcite som na niekoho zabudla!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Shaktuska najkrasia,najlepsia,vasilisa premudra dobru nocku! :-)))
ked nik iny nepopraje,poprajem si sama, no neeeeeeeeeeeeee??? :-)
Mam vas rada..