Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ooo teraz kukám,že aj Filaga sa nám tu ťukol:-))))
pracujem až sa zo mňa parí..a či dymí?:-))) Trošku smutne to tu začalo....:-( myslím v robote,ale keď som sa dozvedela,že Shakti mi nechala odkaz,že ludia žijú,pookrialo srdiečko:-)
Tak ty si bola na striptíze??
Shaktulik sa potesi..viem to :DD. Tak by som chcela, aby bolo vsetko Ok..raz snad buide..vidim na sebe :ň
jeeeeeeeej, sa tesim,, ze ta vidim ♥♥♥
takze Ty normalne pracujes :)
vlastne aj ja idem..nemozem spat..dnes som myslela na vsetych zo Zdravia..som taka stastna
teraz som si našla čas...a Shaktulke odkazujem,že som dnes v robote dala pozdraviť od nej niekoho,kto tu nie je!Ako vždy som odkaz odovzdala!
jej, etka..tak dobru ♥♥♥
dobrú noc:-)))
dobru..ja tu este chvilu operujem...snad som sa nezmylila a pravda vyjde najavo
babulatka moje najkrajsie a najlepsie (vase duse su ciste), idem ja uz spat. Uvazujem o tom, kde by som sa v zivote mohla uplatnit tak, aby moj zivot daval zmysel..napada ma niekolko veci, ale asi budem musiet ist este do skoly. Ale to mi vobec nevadi, mam rada nove poznatky a rada sa ucim. Kedysi som mala jeden velky sen..onkologia. Ak nie tam, tak nikde. Najskor ma prijali do Ustavu experimentalnej onkologie, no potom to miesto zrusili..ale aj tak som sa tam napchala..na oddelenie nuklearnej mediciny..to je, co ??? Az ked som bola tehotna apreradili ma na ultrazvuk, pochopila som, ako velmi chcem byt pri ludoch...Snad mi to raz vyjde, navzdory vsetkym ,,priekakom". Dobru nocku anjelikovia moji, velmi Vas lubim ♥