Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
kto ťa nechápe?Ja nepoznám nikoho,kto by ťa nechápal!
a kto sa s tebou baví?? :-))
neviem, ako sa da prejavit vdaka..aj ma stve, ze dost casto nieco poviem (napisem), ale nemyslim to tak vazne...ludia ma trosku nechapu.Ale neva, snad pochopia :))) v podstate nikdy neyslim nic tak, aby to mohlo inym ublizit...
jasan, moje preklepy..niekedy ich ani nevnimam...po tieto dni som stastna, lebo sa so mnou NIEKTO bavi :)))az sa mi chce plakat..spoznala som tu tolko fajn ludi..dostala som ,,marcipanovu sovu " a mensia dcera, ze vyzera ako Ethelka..skoro som odpadla:DD
...aha už som si prečítala....
tvoje šťastie sa odzrkadluje aj v tvojich preklepíkoch,ktoré milujem,si tak šťastná,tak žiariš až nevieš kam ti pršteky skáču....teším sa z teba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Filaga a jeho Certik:))). Ale patria sem a macky :DDD
hej,. Filaga chodi..trosku nepravom bol obvineny a bol mu zamietnuty pristup :(((
vlastne som práve prišla na to.že mi skalní,čo navštevujeme zdravie sa stavíme aj v tejto téme,podaktorí aspoň slušne pozdravia.....No priznám sa,od Filagu by som to nečakala,ale už je skalný...
tak mi je super, ze by sopm isla za kazdym z Vas....v posledych dnoch si uvedomujem, aky krasny je zivot..aj ked prinasa problemya bolestr..je krasny a stoji on bojovat..mamm take krasne predstavy, az sa mi chce plakat..ale stastim ♥ ♥♥