Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ludia beru lasku ako sexualnu zaleztost..aj ja som si to myslela. Ale dnes uz viem ,ze to bola chyba. Laska je vec dvoch dusi
..hej, minutky v nasom zivote..pride cas, ked nam to docvakne. Ze kazda i ta nestastna laska je potrebna pre ten dalsi vztah...Prezivala som dni, ked som bola ochotna obetovat vsetko...mozno ,,nastastie" sa tak nestalo, ale dalo mi to silu. Mozem mat vsetko, na co ukazem prstom..ale to nestaci. Clovek potrebuje niekoho, kto sa narodil prave pre neho..16 rokov som si myslela, ze s takym clovekom zijem..ale mylila som sa. tu nejde o sex ani nic podobne..len o ten pocit : Zijem prave preto, aby som Ta stretol /stretla...mozno naprierk vsetkym prekazkam a psychickym chorobam :ň-Mozno na druhej strane republiy..ale hlavne, ze je..uz o tom viem . a to staci ♥
akosi nevidím známku o tebe a teda to tu vypínam....idem si vyložiť chodidlá a rozmýšlať....prajem dobrú noc a strašne vela radosti!!!!!!!Mám ťa rada!
stretnete sa? Tak ak na neho zapôsobíš tak ako na mňa,tak ti nedovolí odísť!Lebo tvoja spoločnosť je ako energetické vlnenie..niečo dokonalé,neskutočne hodnotné......
Pančuška,ja mám z teba strašnú radosť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnes som jednej osôbke vysvetlovala podstatu šťastia,trvalo to hodinu a aj tak som nič u tej osoby nedosiahla ale pomohlo to mne-uvedomila som si svoje šťastie!
tam kde je láska v srdci,stráca sa realita a každé semienko je nádejou.....strašne mi je to lúto.....ale život ide ďalej a čo sme milovali nás opúšťa a prichádza niečo iné,nové a aj to bude krásne!Hlavne si treba vážiť každú minútu na tomto svete!
vies, je to uzasny clovek..ale dal nam sancu, stretnut sa....kurna, ja budem plakat :)
myslis mna ? tak ano...
asi pojdem do Indie :)))n Tádžmahál čaká :)))
a teraz mám husiu kožu....myslíš zvieratko žijúce na Antarktíde?