Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

a tak nahrat klip mozes aj bez predpripravy :-))))bude vacsia sranda!:-))
ja si ta viem predstavit ako sa vlnis:-))
ty tanecnica!
bodaj by si to necitila!ved to nie su iba slova zlato!!! len slovami vyjadrujeme to co citime a niekedy sa to slovami proste neda,niekedy je slovna zasoba proste mala na vyjadrenie citu.

asi by som mala ist spat,aby som tam zajtra tomu fesnemu doktorovi nezaspala
:-))inak je uzasny,si robi zo mna taku prdel,aj mi nakreslil pernamentku:-))))
aby som si tam zas necapla tangace lebo bude hanba ako minule :-)))sa tam normalne tesim ludia :-)) aj mi to bude chybat,ked to skonci,ale to este par mesiacov potrva :-))
tuto piesen milujem,kedysi mi ju jeden uzasny clovek dokonca spieval a hral na gitare
"U stanku
na levnou krasu
postavaj a smejou se casu
z cigaretou a holkou co nema kam jit.

Sklenicek par
a par tahu z travy
utece den
jak vecerni spravy.
Neumnej zit
bourej se
a neposlouchaj.

Jen zahlidli svet
maj na dusi vrasky
tak malo je
malo je lasky
stracena vira
hrozny z vinic nepozbira."

panča tanečnica

Katuska, aj tebe dakujem za krasne slova. Vsetci ste uzasni

Shakti, nemoze to byt skor, lebo som na ne este nezacal chodit :DDD. Tak a teraz si predstav, ako strasne sa smejem,az chrapčím. Ale na jesen zacnem, slubujem ..a pozor,ja viem, ze verejne sluby treba dodrzat. Ale uvidim :), mozno na Vianoce bude spravny cas (inak dobre si fandim, ze ? To len aby ste videli, ze uz sanemienimlutovat a plakat sama nad sebou)

shakt

dobre uz som hore,ale dnes sa citim ako sipkova ruzenka,asi spim aj ked chodim a nieco robim :-))
dakujem za indicie panči uz viem!!!! juchuuu :-))ved pri tych tvojich indiciach by na to prisiel ....kazdy :-))
takze brusne tance zlato?? jeeeej tak to je darcek ako pre mna! sa uz tesim na ten klip! nemozem to dostat skor??
trebars za dobre spravanie? :-)))))))))
katuska to bolo krasne :-)
boze mam tolko veci stihnut do zajtra a nic sa mi nechce bleee...
zajtra si idem dat odfotit moje vnutornosti :-)) na sono chodim ako na hodiny klavira :-)))
cmuk...asi by som mala ist daco robit..kto mi odlepi odtialto prdel??
:-)) stale cakam na tu tortu,alebo len malilinky zakusok :-)

katty19

Pančitka, aj odomňa príjmi srdečnú gratuláciu.
Si slniečkom, ktoré nezapadá.
Si nádejou, ktorá neopúšťa.
Si krásou, ktorá poteší.
Príjmi odomňa kamienok nádeje, ktorý prežiari svojou krásou a všetko mnohonásobne zduplikuje.
Lebo dobra nikdy nie je dosť a ty ho tak vieš nádherne podať:)
Všetko dobré, pančitka, si nádherná:)

panča

dakujem za vsetko, aj za sliny:D. Neboj, neutriem :DDD
indicia dna : hudba a pohyby toho striptera..daj to dohromady a k tomu satku okolo pasa, ktora ma nasite peniazteky (pliesky), ktore pri pohybe strngaju :DD
tak to je ono :DD

shakt

hej vsimla som si,ved uz bolo aj na case!
sa mu vobec necudujem!!!

tak to ma byt pančitka...tiez sa mi otvorili oci a vidim to co som pred tym nevidela,tesia ma veci,ktore som si dovtedy ani nevsimla...musime ist krocik po krocku az k velky veciam...
neboj,ty zvladnes a prekonas vsetko, viem to od zaciatku..
LT!!

shakt

:-))) som sa chcela akurat opytat,ci budes spievat :-)))) takze nie...tak uz fakt neviem...do prcic teraz budem nad tym rozmyslat,toto mi nerobte ludia,vy netusite co sa dokaze v tejto mojej chorej hlave zrodit!! :-)) indiiiiiiiiiiicie!! potrebujem!!! :-)))
spala,takze vcerajsi zatah bol dobry
:-))
vlastny strom...vidim,ze tvoji blizky ti davaju podobne darceky aky mam pre teba ja :-) velkym ludom iba "velke"dary!!
:-) hehe uvidis... :-)
ted idem spat ja :-)
panči posielam velke objatie a obrovsky pusu plnu slin na celo :-)))))))))))))
vidim ta!!! neutieraj si ich!! :-)))))