Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panča

vsetky sme princezne :DD
..inak fakt by ma zaujimalo, co nas k sebe tak taha, ale nech je to cokolvek -vdaka za to :D

inak sa mi teraz v hlave prehanaju Nedvedi :D. ale je to pekne. A napadol ma este 1 smolik, ale to by sme plakali, tak az inokedy :DD.Budem si to brumkat. Idem pre dceru (nebojte sa, neflaka sa -je na brigade ...)

Neviem, ci sa este dnes vratim, mozno pridem odbit polnoc. Zatial sa majte krasne -aspon tak, ako sa mam ja. Lubim VAs

shakt

....jen jednou!!!

Nad Banskou Bystrici je noc
a lidem co pospichaj spat....

druha najmilovanejsia..aj ked..

tak ja tiez pospicham spat :-)

ale panči...vidim,ze mi mame skutocne vela spolocneho,na svoju minulost hrda nie som,ale je mojou sucastou,vdaka nej som tam kde som,taka aka som-aj ked viem,nie je to velka vyhra...

tak aku si este dame pisnicku?? :-))
inak neviem preco a asi by som to nemala hovorit,ale Česko milujem,ich jazyk atd.
a ma niekto prave pochvalil,ze pekne spievam :-))no neviem..ale vraj mi to ide..takze klip-panča tancuje a ja spievam :-))))))))))))))))))))))))))))
lubim ta zlatko,tu korunu z hlavy si neskladaj,v nasich srdciach si kralovnou a nie iba dnes!!!
bru...zajtra cely den okukujem muzov v bielych plastoch :-)a bohuzial okukovat nebudem iba ja ich,ale aj oni mna...sa zas na mne vytesia...buuuuuuu :-)))))))
dobru..pančitka,ethelka,katuska,gomco, samusko,dami..mell

p

o boze Stanky...mam k nim silne citove puto..kedysi (asi by som to ani nemala zverejnit :D), no tak kedysi veeelmi davno, ked som mala cca 17 sť, a samozrejme nemala som rozum (a mozno prave mala -vedela som co to o slobode) -stretavala som sa s roznymi ludmi..a v case ked decka utekali z domu, tak cesi chodili na Slovensko, lebo tu bola vacsia sanca, ze ich prislusnici nenajdu...tak som si tejto pesnicky uzila...normalne pocujem gitaru

shakt

"znamich mam az hanba
ale pritel chybi
bud tak hodna
zhasni
a pod ke mne bliz
jak jenom to jde..."

milujem tuto hudbu,aj si zaspievam :-)