Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
tak, stastny den je za mnou..uz ocakavam len tzaketo :DD a vy sa teste na klip, kde budem hlavnou postavou :DDD
:D polnoc
haf :D
vsetky sme princezne :DD
..inak fakt by ma zaujimalo, co nas k sebe tak taha, ale nech je to cokolvek -vdaka za to :D
inak sa mi teraz v hlave prehanaju Nedvedi :D. ale je to pekne. A napadol ma este 1 smolik, ale to by sme plakali, tak az inokedy :DD.Budem si to brumkat. Idem pre dceru (nebojte sa, neflaka sa -je na brigade ...)
Neviem, ci sa este dnes vratim, mozno pridem odbit polnoc. Zatial sa majte krasne -aspon tak, ako sa mam ja. Lubim VAs
....jen jednou!!!
Nad Banskou Bystrici je noc
a lidem co pospichaj spat....
druha najmilovanejsia..aj ked..
tak ja tiez pospicham spat :-)
ale panči...vidim,ze mi mame skutocne vela spolocneho,na svoju minulost hrda nie som,ale je mojou sucastou,vdaka nej som tam kde som,taka aka som-aj ked viem,nie je to velka vyhra...
tak aku si este dame pisnicku?? :-))
inak neviem preco a asi by som to nemala hovorit,ale Česko milujem,ich jazyk atd.
a ma niekto prave pochvalil,ze pekne spievam :-))no neviem..ale vraj mi to ide..takze klip-panča tancuje a ja spievam :-))))))))))))))))))))))))))))
lubim ta zlatko,tu korunu z hlavy si neskladaj,v nasich srdciach si kralovnou a nie iba dnes!!!
bru...zajtra cely den okukujem muzov v bielych plastoch :-)a bohuzial okukovat nebudem iba ja ich,ale aj oni mna...sa zas na mne vytesia...buuuuuuu :-)))))))
dobru..pančitka,ethelka,katuska,gomco, samusko,dami..mell
..kolikrat clovek muze mit rad-tak opravdu z lasky ? ......
o boze Stanky...mam k nim silne citove puto..kedysi (asi by som to ani nemala zverejnit :D), no tak kedysi veeelmi davno, ked som mala cca 17 sť, a samozrejme nemala som rozum (a mozno prave mala -vedela som co to o slobode) -stretavala som sa s roznymi ludmi..a v case ked decka utekali z domu, tak cesi chodili na Slovensko, lebo tu bola vacsia sanca, ze ich prislusnici nenajdu...tak som si tejto pesnicky uzila...normalne pocujem gitaru
no vidis:-) skauti zdar :-))
"znamich mam az hanba
ale pritel chybi
bud tak hodna
zhasni
a pod ke mne bliz
jak jenom to jde..."
milujem tuto hudbu,aj si zaspievam :-)