Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
..brala to ako nadej...
no a na dzidzeja som dnes myslela..aké sa na nas krasne vybodol---aj ma to stve..aj on mal narodky :)))
ona si chudiatko všetko odo mňa berie osobne...
nie dzídžeja..niekoho omnoho lepsieho. Cloveka, ktory mi povedal, ze som uzasna :))). Aj on je uzasny...vecer kvoli nemu pozeram na oblohu :)). Mesiac dorasta, ale je krasny..dnes je vynimocne krasny
Shakt je zlata :ň. Velmi som sa o nu bala, ked si zobrala osobne jednu vetu od Teba..JE TO MOJ MILACIK ♥, KVOLI NEJ SOM TU ZOSTALA A NELUTUJEM..NELUTUJEM ANI JEDEN DEN NA ZDRAVI. teraz treba, aby sme sa zmobilizovali a bude super
myslíš toho človeka-toho dídžeja?
dnes je velmi zvláštny deň....mala som vcelku fajn náladičku a po príchode do roboty zmizla ako keď sfúkneš sviečku...ale niečo ma fakt potešilo od Shaktušky.....a ja jej za to ďakujem...
SOM TAKAA STASTNAAA ♥♥♥♥
pred vyse rokom som sem prisla hladat pomoc...nasla som viac...D A K U JE M
a nechape ma preto, lebo si niektore veci vzal prilis osobne..ked som povedala, ze nedam byt do prenajmu (ze pockam)..myslela som to skor tak vseobecne..ale snad pochopi, ze ja nehryziem.)
bavi sa so mnou niekto, kto je nezvestny na Zdravi :DD