Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
óó, kurna -Andrej sa nahneval
veris, ze dnes sa tesim z kazdeho svojho nadychnutia ?
jasne..ja v klipe..suvisi to totiz s niecim, co som sa rozhodla robit. Stale to odkladam, ale podvedome po tom tuzim cely svoj zivot. Je cas, aby som si zacala plnit svoje sny..inak nelakaj sa, spievat nebudem :DDDD
dakujem zlatinko..dakujem za kazde jedno tvoje krasne slovicko :). Dnes rozhodne nehodlam smutit ...aspon dnes nie. Velmi sa tesim-vcera som dostala strom. Normalne mam vlastny strom. Je sice v kochliku, ale to neva -prave to je superne, lebo kamkolvek pojdem, strom moze ist so mnou...Budem sa o neho starat ako o nic ine...
Stripter bol najsamfasa :D. Inak ozvala som sa preto tak neskoro -lebo som SPALA :DDDDDDD
pančitka v klipe??? :-))))no nekecaj!! tak to sa musim zacat viac snazit aby som sa dozila tych svojich dalsich narodenin! :-) to bude neco!!! :-))
do prdele skoda ze nemam skor sviatok!
:-))
pre sovicku,maly odkaz,i to malo potesi...
je v poriadku,teda zije...
vynuchala som :-)
cau zlato!!! pocuvaj,si nemysli,ze to ja len tak,z dobreho srdiecka!! kde mam poriadny kusisko z torty?? :-))
stripter sa ti pacil?? :-)) bol trosku dost mimo ale ineho som nezohnala :-)))
ludia,tu sa neda dychat,uz som skoro uplne naha...pfuj,bleee,pfuj :-)))
a teraz nieco z ineho sudka,paci sa mi panči ako myslis,pretoze cosi viem, na narodky sa menia energie,vymen tu zlu hnusobu za dobru!! zalezi hlavne na tom ako budes dnes mysliet,je velmi dolezite aby si myslela pozitivne! Pozitivne myslenie k tebe totiz pritiahne same pozitivne veci!! slubila som ti ze dnes plakat budes iba od stastia,moc sa o to snazim,moc sa snazim aby boli tieto tvoje narodky pre teba take krasne ake ste mi spravili vy!!! mam sice dost obmedzene moznosti kedze si tak 4 hodiny cesty odo mna a na cestovanie sa velmi necitim...tak aspon odtialto! dnesny den je iba tvoj,dnes je kralovnou PANČITKA!
dost ma prekvapilo ze je dami smutna.. myslim,ze som ta takuto este nezazila, asi ma prekvapilo ze aj ty si obycajnym clovekom! Heeej babulky,smutok a depka je moja parketa!! Nefusovat!! jasne??
:-))
cosi pre dami-
"NECHAJ VSETKY TIENE PADNUT ZA SEBA A NASTAV SVOJU TVAR SLNKU!"
stare otrepane ale pravdive...
k tvojmu 9:58 tak som sa rozhodla zit, nie je mi sudene dostavat,pretoze som si to este nezasluzila,tak sa snazim aspon davat,viem,je to malo,no davam seba...
pekne pisem,to viem,pisat,len zit sa este musim naucit...
Mam vas rada..
Panči a ty to poriadne roztoc,dnesny den je iba tvoj!!!
tyka..
zmobilizovat-velmi divne preklepy mam :DDD
Krasne popoludnie prajem :).
Velmi pekne dakujem, este to rozdychavam (fakt po 100 rokoch sa na svoje narodky smejem a placem od smiechu). Mozno je tento rok naozaj iny...Mne zacina nove 7-rocne obdobie, tak je na mne, aby som obratila svoj zivot. Inak Shaktulik -ty do mna tusim vidis :DDD. Presne tento styl hudby milujem a mozno na Tvoje dalsie narodky dostanes odo mna taky klip, az si sadnes (tak len naznak -budem v nom ja..len musim zbobilizovat vsetku silu, co mam . Neboj, zatial sa mi dari :D).
Som velmi rada, ze Vas poznam, aj ked nie vsetkych osobne. Moja mala Shakti..neboj, pochodime cele Slovensko a prekvapime vsetkych (najma seba same ). Mrzi ma, ze je Damaxy smutna a tak je prajem, aby smutok co najrychlejsie pominul . A co sa tyky Katusky -nepytam sa na nu, aby sa necitila ombedzovana -ale to neznamena, ze na nu nemyslim. Ste vsetci hrozne fajn a velmi vas lubim. Dakujem, ze ste.Panča
takze len dnes si necham smutok zajtra ho uz naozaj nechcem tak sa tu majte pekne ja idem
Katuska myslim na teba a drzim ti palceky