Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...tak už som tu. Hlava veľká, boľavá, ale zase konečne v práci:)))
Kozliatka, kozliatka, otvorte vrátka! To som ja, vaša mamička!:))
Shaktuš.....už ho máš:-))
ňňňňňňky.......ste také rozkošné stvorenia.....každý niečim iným....oooo teraz si tu budeme dva dni lichotiť:-)))))
Pančuška...naučím:-)))))
Shaktuška...vyslzená ti napíšem mailík....
Filaga....ťukaj...
ahojky,
babulka -kludne sa prizivuj, som stastna a aj budem -rada sa podelim. Inak to tam dolu som nemyslela nijak osobne..bol to len taky vylev citovy. Ale som stastna a to je hlavne Lubim Vas ♥
Dakujem vam obom...
Ale tieto slova budu adresovane sovicke...
v prvom rade,dakujem za odovzdanie pozdravu,uvedomujem si,ake to musi byt pre teba tazke a smutne...
dakujem nie iba za tvoje slova,ale hlavne za to,ze po tom vsetkom sa so mnou vobec bavis a to pre mna velmi vela znamena..ty pre mna velmi vela znamenas, mozno aj preto na kazdom tvojom slovku tak visím,beriem tvoje slova vazne a vzdy nad nimi premyslam,otvaraju mi oci, nie iba teraz ale od kedy ta poznam, a vidiet pravdivo,znamena pomahat...
to co som spravila,ten odkaz pre teba je iba odrobinka,ktoru ti mozem za to vsetko vratit..urobila som to nezistne tak ako ty vsetko pre mna...
len jedno by som chcela,potrebovala vediet,aby som mohla vsetko pochovat a ist dalej,poucit sa z vlastnych chyb,uz ich viac neopakovat a tym mozno byt raz konecne stastna...
...pravdive Preco?? pretoze to stale neviem,ale viem aj to,ze na tu otazku mi uz asi nikto neodpovie..
napriek tomu..velmi ta lubim a ja proste verim,ze ziadne stretnutie nie je nahodne...kazda z vas mi nieco dava...a nie je to malo,mozno to niekedy vypada tak,ze si neviem dary vazit,som velmi zla,komplikovana a prudka povaha,viem to...premyslam az ked je neskoro..
dakujem...... a nie je to iba obycajne slovo...
panči som rada,ze sa ti"dari"ze si stastna,ked si stastna ty,som stastna aj ja,s tebou...som taky ciciak,trosku sa prizivujem na tvojom stasti...
(preklepy si nevsimajte..)
Idem uz naozaj spat..myslim len na peke veci :DD a to je fajn. vsetky moje zlatinak -LUBIM VAS a laskavo sa prihlastwe niekto, kto ma naucite po madarsky..preco ? lebo CHCEM. Kolko jazykov vies,m tolkokrat si clovek. smiesne..myslim na to cely den -tak velmi by som Vam chcela prejavit moju (svoju) naklonnost...snad to raz pride. LUBIM VAS. STE NAJUZASNEJSI LUDIA, KTORI SA VYSKYTLI V MOJOM ZIVOTE..a nemyslitw si, ze ich tam bolo len zopar..poznam haldy ludi, ale Vy ste TRIEDA. Vy ste Vy...neprehanam..sladke snicky ♥♥♥
Etik, aj ja ta mam velmi rada.Dakujem ti za vsetko ♥