Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

čau šakti:) ako sa ti to tu páči? máme nový look, dobré, čo? chi, len mám v tom dosť neprehľadno, či čo to mám:))))

SHAKTI

ja som na to klikla :-)))))) na seba:-))
teraz co bude? vyhodia ma?? :-))
katuuuuus obliekaj oranzove trenirocky,ber tehlicku a hybaaaaaaaaaj ! :-)))
sibe mi...som bola obzriet "material" v meste :-))))slabe,slabe...zajtra si obzriem v inom meste :-)))tam je materialuuuu jajaaaj..Etka sa ma :-)))
dobre,takze mozem prist :-)
Etuska to je nejaka piesen,vsak? aka??
neboj moja,aj to raz bude...ta"posta" je totiz velmi smutna...aj ked,teraz by som mu chcela porozpravat kopec veci...asi si zajdem na jedno pokojne miesto,vyskucim sa a vsetko mu porozpravam...len mi uz nepovie aka som blba :-))

ethel

It´s not always true that time heals all wounds
There are wounds that you don´t wanna heal
The memories of something really good
Something truly real, that you never found again

ethel

Shaktulka.až tak dlho som nenakupovala,ale trošku som sa prepchávala palacinkami,potom prišiel na mňa útlm a teraz brázdim po nete a učím sa:-)))Nemusíš sa maskovať..má dovolenku a čučí doma:-))) a ja budem spinkať do dákej 13...
dúfam,že nebudem musieť pozdravovať,nerada by som...kiež by mali pravdu v inej téme a nemusela by som už nikdy ....veď vieš....

SHAKTI

si nejak dlho nakupovala :-))inak zajtra pojdem zrejme k vam na nakupy :-))
sa asi nejak zamaskujem :-)pre istotu..
ale take lizatko sa kupit neda :-)ale ty zozenies vsetko,ze? :-))
smutno...aj taky je zivot,aj smutny... nerobte si tie vase pekne hlavky,koli tomu tazke:-)
ved viete..Shakti je nezmar:-)

krasne mamca...

tak prijemnu nocnu Ethi,dufam,ze nebudes musiet pozdravovat..

ethel

Shaktulka..mohla si ísť somnou na ten nákup.lízatko by som ti určite kúpila:-))) Píšeš pekne ale smutno:-(
Dnes idem do nočnej,tak vnoci,keď už budete vo svojich postielkach,tak si vás prečítam:-)

mamca

Večer,keď tma pohladí unavené oči,pripoj sa mysľou k tým,čo milujú,otvor dlane teplu,ktoré utišuje,tvoja osamelá duša je tu s nami,svet ti dáva krásu a ty sa jej už dotýkaš..Pre tento okamih sme sem prišli.Za týmto okamihom pôjdeme.