Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
čau šakti:) ako sa ti to tu páči? máme nový look, dobré, čo? chi, len mám v tom dosť neprehľadno, či čo to mám:))))
ja som na to klikla :-)))))) na seba:-))
teraz co bude? vyhodia ma?? :-))
katuuuuus obliekaj oranzove trenirocky,ber tehlicku a hybaaaaaaaaaj ! :-)))
sibe mi...som bola obzriet "material" v meste :-))))slabe,slabe...zajtra si obzriem v inom meste :-)))tam je materialuuuu jajaaaj..Etka sa ma :-)))
dobre,takze mozem prist :-)
Etuska to je nejaka piesen,vsak? aka??
neboj moja,aj to raz bude...ta"posta" je totiz velmi smutna...aj ked,teraz by som mu chcela porozpravat kopec veci...asi si zajdem na jedno pokojne miesto,vyskucim sa a vsetko mu porozpravam...len mi uz nepovie aka som blba :-))
už vidím šakti ako sa pobaví:)))))))))
spartakiáda zdravie začína:))))))))
a to čože sú za vlajočky toto?:)))))
It´s not always true that time heals all wounds
There are wounds that you don´t wanna heal
The memories of something really good
Something truly real, that you never found again
Shaktulka.až tak dlho som nenakupovala,ale trošku som sa prepchávala palacinkami,potom prišiel na mňa útlm a teraz brázdim po nete a učím sa:-)))Nemusíš sa maskovať..má dovolenku a čučí doma:-))) a ja budem spinkať do dákej 13...
dúfam,že nebudem musieť pozdravovať,nerada by som...kiež by mali pravdu v inej téme a nemusela by som už nikdy ....veď vieš....
si nejak dlho nakupovala :-))inak zajtra pojdem zrejme k vam na nakupy :-))
sa asi nejak zamaskujem :-)pre istotu..
ale take lizatko sa kupit neda :-)ale ty zozenies vsetko,ze? :-))
smutno...aj taky je zivot,aj smutny... nerobte si tie vase pekne hlavky,koli tomu tazke:-)
ved viete..Shakti je nezmar:-)
krasne mamca...
tak prijemnu nocnu Ethi,dufam,ze nebudes musiet pozdravovat..
Shaktulka..mohla si ísť somnou na ten nákup.lízatko by som ti určite kúpila:-))) Píšeš pekne ale smutno:-(
Dnes idem do nočnej,tak vnoci,keď už budete vo svojich postielkach,tak si vás prečítam:-)
Večer,keď tma pohladí unavené oči,pripoj sa mysľou k tým,čo milujú,otvor dlane teplu,ktoré utišuje,tvoja osamelá duša je tu s nami,svet ti dáva krásu a ty sa jej už dotýkaš..Pre tento okamih sme sem prišli.Za týmto okamihom pôjdeme.